Header Ads

Mi lesz veled Seth Rollins?

Seth Rollins a Survivor Seriesen az 5 az 5 elleni mérkőzést gyakorlatilag el sem kezdte, hanem feladta, hiszen hagyta magát Sheamusszel szemben. Ezzel gyakorlatilag megpecsételte a SmackDown csapat sorsát.

Seth Rollins bepacsizta magát, de feladta a meccset Sheamus-szel szemben – (Fotó: WWE)

Több elképzelés kering azzal kapcsolatban, hogy ez miért történt. Egyesek szerint azért, mert Seth Rollins nem hajlandó együtt dolgozni Matt Riddle-el, aki vasárnap a RAW csapatát erősítette. A feszültség abból adódik, hogy korábban Riddle az Instagramon beszólt Rollins jegyesének, a várandós Becky Lynchnek az alakjáért.

A pályafutásom alatt nem vagyok érdekelt megküzdeni Matt Riddle-el, szóval nyugodtan átmehet a RAW-ra.

Riddle draftja meg is történt, aminek lehet van köze a két birkózó kapcsolatának. Egyébként Rollins két évvel ezelőtt még méltatta a társát, mondván szívesen megküzdene vele a jövőben, már csak a különböző stílusuk miatt is.

Seth Rollinst a WWE egyelőre minden történetből kiírta, így elképzelhető, hogy a Royal Rumble gáláig nem is látjuk már. Rollins és Lynch közös gyermeke hamarosan megszületik, így valójában ez áll az év végi szabadság mögött, de mindenképpen érdekes, hogy az immáron a "The Messiah" névre hallgató korábbi világbajnok semmit nem csinált a Survivor Series meccsen.

(Forrás: TalkSport)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.