Header Ads

Mégsem lesz Hulk Hogan film?

Továbbra sincs hivatalos állásfoglalás arról, hogy lesz-e a Netflixen Hulk Hogan film vagy sem.
Eric Bischoff és Hulk Hogan a TNA-ben – (Fotó: Impact Wrestling)

Már elég régen, 2019 februárjában is írtunk arról, hogy a Netflixen hamarosan megjelenhet a Hulk Hogan életét bemutató film. Később az is kiderült, hogy Hogant Chris Hemsworth alakíthatja majd, hiszen maga a színész is utalt korábban a szerepre. A napokban Hogan is megdicsérte a sztárt, aki egyre keményebb edzéseket végez és csúcsformában van. A Hulkster jó barátja, Eric Bischoff azonban az After 83 Weeks podcastben arról beszélt, hogy még nincs nyélbe ütve az üzlet.

A film még csak tervezés alatt áll, a gyártás lehetséges időpontja még nem került szóba. A színész válogató sem történt még meg. Még mindig tervezés alatt áll, de már a folyamat végén járnak. Örülnék, ha már nyélbe lenne ütve az üzlet, de egyelőre még nincs.

A filmet a tervek szerint Todd Phillips rendezi majd, míg az írója Scott Silver lesz. A produkciót a koronavírus-járvány is hátráltatja, ugyanis egy filmes wrestling adás leforgatásához kellenek nézők azaz statiszták, de egyelőre a saját házunkba sem engedhetünk be tíznél több embert – mondja Bischoff.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.