Header Ads

Lencsevégre kapták Brock Lesnart – Így néz ki most

Brock Lesnar már nem áll szerződéseben a WWE-vel, így azt tesz amit csak akar, de senkit nem érne meglepetésként, ha a WrestleMania 37 környékén visszatérne.

Brock Lesnar és Paul Heyman – (Fotó: WWE)

Brock Lesnart egy ideje sehol sem láthattuk nyilvánosan megjelenni, azonban a napokban egy fotó készült róla, amelyen jól láthatóan változtatott a külsején. A "Fenevad" – aki a WrestleMania 36-on birkózott utoljára – szakállat növesztett.


Mi lesz Brock Lesnarral?

Az ötszörös WWE és háromszoros Universal Bajnok kapcsán ezúttal Paul Heyman szólalt meg még októberben az Ariel Helwaninek adott interjújában. Heyman is megerősítette, hogy lejárt Lesnar szerződése a WWE-nél, de szerinte esélytelen, hogy visszatérjen a ketrecharc világába, ez esetben a UFC-hez.

Nem gondolnám. Először is, nem hiszem, hogy elég pénzük van arra, hogy rávegyék. Másrészt nem tudom, hogy mi lenne neki eléggé csalogató. Harmadrészt, Brock Lesnar visszatért a UFC 200-on, kapott egy ütést Mark Hunttól, de a harc még mindig nem történt meg. Ezt kevés ember hagyná ki, főleg amikor Mark Hunttól kap egyet. Elismerem Mark Huntot, de a tette nem volt elég hatékony.


(Forrás: WWFOldSchool

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.