Header Ads

Lebonthatnak egy legendás "WrestleMania" stadiont

A WrestleMania VI és a WrestleMania X8 is kellemes emlékeket ébreszt fel a rajongókban, azonban most a múlt egy újabb szelete tűnhet el.

The Rock kezet fog Hollywood Hulk Hogannel a mérkőzésük után a WrestleMania X8-on – (Fotó: WWE)

A Toronto’s Globe and Mail információi szerint hamarosan lebonthatják a kanadai Torontóban található Rogers Centert, amit a WWE rajongói a korábbi nevén, SkyDomeként ismerhetnek. A kanadai értesülések szerint a bontási tervek már a koronavírus-járvány előtt rendelkezésre álltak. A stadiont birtokló Rogers kommunikációs igazgatója, Andrew Garas elárulta, hogy keresik a megoldást a stadion jövőjére, de most a vásárlóik és a munkatársaik egészsége a legfontosabb, így jelenleg nem a létesítmény sorsa élvez prioritást.

A WrestleMania VI-ot 1990-ben 67 678 néző előtt rendezték meg az arénában, ahol Ultimate Warrior legyőzte Hulk Hogant a WWE Bajnoki Címért. Később a WrestleMania 18-at is itt tartotta meg a WWE, amelyről mindenkinek The Rock és Hulk Hogan összecsapása marad emlékezetes. Ezt a mérkőzést 2002-ben 68 237 néző izgulhatta végig a helyszínen. Hogan ez alkalommal is vesztett.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.