Header Ads

IMPACT! 2020. november 3. - Nyomozás - Összefoglaló


Az eheti IMPACT! adásban nyomozásba kezdett Tommy Dreamer, Su Yung kockára tette a Knockouts Championship címét Deonna Purrazzo ellen, Chris Bey kihívta Trey-t, Ethan Page szembenézett Doc Gallows-szal, Cody Deaner megküzdött Johnny Swinger-rel, valamint Eric Young és Sami Callihan megmérkőzött Rich Swann és Eddie Edwards párosával.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Rosemary és John E. Bravo esküvőjének összefoglalójával kezdődött az eheti IMPACT! adás. Scott D'Amore telefonon beszélt egy orvossal, és megtudta, hogy Bravo jelenleg kómában van. Tommy Dreamer eközben elhatározta, hogy ki fogja deríteni ki lőtte le Bravo-t.

Su Yung (c) vs. Deonna Purrazzo - Knockouts Championship Match

Az este első összecsapása egy címmérkőzés volt, Su Yung kockára tette a Knockouts Championship címét Deonna Purrazzo ellen. Deonna rögtön nekiesett a bajnoknak, de Su nem sokkal később már felülkerekedett az ellenfelén, és a véres kesztyűje segítségével, a földre küldte Deonna-t. Ezt nem nézte tétlenül a ring mellett álló Kimber Lee, és becsúsztatott egy széket a kötelek közé, majd elterelte Su figyelmét. Deonna használni akarta a széket, de Su nem hagyta neki, és végül ő ütötte meg vele a korábbi női bajnokot. A meccs így DQ-val véget ért.

Heath és Rhino bementek Scott D'Amore irodájába, hogy Heath végre aláírhassa a szerződését. D'Amore elmondta Heath-nek, hogy minden amit kért, benne van a szerződésben, de mivel a sérülése megakadályozza, hogy a közeljövőben birkózhasson, így majd akkor írja alá a szerződést, ha egészséges lesz. Rhino és Heath így elhagyták a szobát, de ekkor megjelent Deonna jogi asszisztense R.D. Evans, hogy közölje a vezetővel mi történt az imént az arénában. Scott megnyugtatta Evans-t, hogy Deonna kapni fog egy újabb lehetőséget Su Yung ellen a Turning Point adásban.

Rich Swann felkereste Eddie Edwards-ot, az esti mérkőzésük előtt. 

Chris Bey vs. Trey

Chris Bey és Trey összecsapásával folytatódott az adás. Bey már a meccs korai szakaszában tusba tudta fogni Trey-t, miután ráugrott a felső kötélről. Erre Trey válaszul egy Cutter-rel a földre küldte Bey-t, majd rá akart ugrani a ring sarkából. Ezt a korábbi X-Division bajnok megakadályozta, és ő is kiosztott egy Cutter-t Trey-nek, amivel meg nyerte a mérkőzést. 

Madison Rayne Locker Room Talk beszélgetős műsorának eheti vendégei Tenille Dashwood és Jordynne Grace voltak. Jordynne elmondta Madison-nak, hogy annak ellenére ami múlt héten történt Alisha és közte, bízik benne, hogy sikerül találnia valakit a női csapatbajnoki cím tornájának kezdetéig. Jordynne elismerte, hogy Tenille mindent megtenne a győzelem érdekében, és javasolta neki, hogy alapítsanak egy csapatot. Tenille ezt nem szeretné, helyette pedig megkérte Madison Rayne-t, hogy legyen a csapattársa. Madison elfogadta Tenille ajánlatát. Jordynne csalódottan fogadta ezt, és elhagyta szobát.

Sherlock Tommy Dreamer megkezdte a nyomozást Bravo ügyében. Elsőnek Brandon Tolle-t, majd Cody Deaner-t és Johnny Swinger-t hallgatta ki, de nem jutott közelebb a merénylő elkapásához.

Rohit Raju érkezett a kötelek közé, hogy nyílt kihívást hirdessen az X-Division bajnoki címére. TJP teával a kezében jelent meg az arénában. Rohit elmondta TJP-nek, hogy csak
olyanok ellen teszi kockára a címét, akiket még nem győzött le, és TJP-nek már volt lehetősége, legutóbb a Bound for Glory PPV-n. TJP gratulált Rohit eddig sikereihez, majd felsorolta neki, hogy ő milyen címeket szerzett meg idáig a karrierje során. Rohit-ot ez nem érdekelte, és kérte TJP-t, hogy hagyj el a ringet. TJP ekkor leöntötte a teájával Rohit-ot, majd a két birkózó egymásnak esett. TJP felülkerekedett Rohit-on aki így kénytelen volt elhagyni a ringet. 

Gia Miller interjút készített Chris Sabin-nel, aki elmondta, hogy a szervezet összes Tag Team csapata tudja, hogy a Motor City Machine Guns legyőzhetetlen, ezért támadták meg egymás után kétszer is Alex Shelley-t, de ezért jövő héten ki fogja hívni az XXXL formáció egyik tagját egy egyéni mérkőzésre.

Scott D'Amore a színfalak mögött elmondta Rohit Raju-nak, hogy jövő héten kockára kell tennie az X-Division bajnoki címcímére. TJP teával a kezében jelent meg az arénában. Rohit elmondta TJP-nek, hogy csak
olyanok ellen teszi kockára a címét, akiket még nem győzött le, és TJP-nek már volt lehetősége, legutóbb a Bound for Glory PPV-n. TJP gratulált Rohit eddig sikereihez, majd felsorolta neki, hogy ő milyen címeket szerzett meg idáig a karrierje során. Rohit-ot ez nem érdekelte, és kérte TJP-t, hogy hagyj el a ringet. TJP ekkor leöntötte a teájával Rohit-ot, majd a két birkózó egymásnak esett. TJP felülkerekedett Rohit-on aki így kénytelen volt elhagyni a ringet.
ét TJP ellen. Ha Rohit megvédi az övét, akkor TJP többször nem hívhatja ki, amíg ő a bajnok. 

Ethan Page vs. Doc Gallows

Ethan Page-t Josh Alexander, Doc Gallows-t pedig Karl Anderson kísérte el az arénába, hogy a ring mellől nézzék meg a csapattársuk mérkőzését. Alexander többször is megpróbált közbeavatkozni a küzdelembe, amit Anderson megunt, és megtámadta az aktuális csapatbajnokot. Eközben a kötelek között Big LG kikopogtatta Ethan Page-t, de Josh felment a ringbe, és a csapattársával közösen nekiesett Gallows-nak. Ezt Anderson nem nézte tétlenül, és Big LG-vel közösen eltávolította a ringből a North tagjait. 

Gia Miller következő interjúalanya Swoggle volt, aki elmondta, hogy örül, hogy visszatért a BFG gálán, és szeretné újra felépíteni a profi birkózó karrierjét. Swoggle egykori barátja, Brian Myers szakította félbe az interjút. Myers egy mellékszereplőnek, mintsem profi birkózónak tartja Swoggle-t, majd elvette tőle az életrajzi könyvét, és a földre lökte a korábbi barátját. 


Cody Deaner vs. Johnny Swinger

Johnny Swinger-t már egy ideje nem láttuk a kötelek között, de most visszatért, hogy megmérkőzzön Cody Deaner-rel. Swinger-nek fontos volt ez a győzelem és mindent meg is tett annak érdekében, hogy megnyerje a meccset. A meccs egy adott pontján elhagyta a ringet, és felcsatolta magára az övtáskáját, majd visszament a kötelek közé egy székkel. Cousin Jake nem hagyta, hogy használja a széket Swinger, de ezzel a húzásával csak azt érte el, hogy elterelte a bíró figyelmét amit Johnny kihasznált, és az övtáskájával leütötte Cody-t, aki ez után már nem tudta folytatni a mérkőzést. 

A mérkőzés után Moose érkezett a kötelek közé. Moose interjúját azzal kezdte, hogy az elmúlt hónapokban őt, és a címét sem vették komolyan, majd elismerte, hogy a BFG-n az EC3 elleni mérkőzését követően már ő irányítja narratíváját. Moose felsorolta a társaságban eddig elért összes teljesítményét, különösen azon mérkőzéseket, amelyeket a volt TNA-sztárok ellen nyert. Nem érti, hogy a rajongók miért beszélnek inkább Rich Swann-ról és az új címéről, semmint az övéről. Szerinte Swann címe a második a szervezetnél. Moose végül figyelmeztette Swann-t, hogy megmutatja neki milyen a fájdalom, miután találkozott Willie Mack-kel. Mack ekkor besietett az arénába, hogy megtámadja Moose-t, de a TNA világbajnok felülkerekedett a korábbi X-Division bajnokon, és a ring mellett elkezdte fojtogatni a kamerakábellel. 

Chris Bey felkereste az öltözőjében Rich Swann-t, és gratulált neki, hogy megszerezte a világbajnoki címet a BFG-n, viszont a közeljövőben szeretne majd tőle egy mérkőzést.

Tommy Dreamer nyomozása az első este után azzal zárult, hogy John E. Bravo merénylője az alábbi 10 ember között kell hogy legyen: Johnny Swinger, Havok, Cody Deaner, Fallah Bahh, Brandon Tolle, Hernandez, Larry D, James Mitchell, Rosemary és Taya Valkyrie.

Eric Young & Sami Callihan vs. Eddie Edwards & Rich Swann

Elérkeztünk az adás főmérkőzéséhez, ahol Eric Young és Sami Callihan kihívták egy küzdelemre Eddie Edwards és Rich Swann párosát. Sami és Young annak ellenére, hogy korábban még nem voltak csapattársak, kiválóan együtt tudtak dolgozni a mérkőzés során. A meccs egy adott pontján megérkezett az arénába Ken Shamrock is, és megtámadta Rich Swann-t, így Sami már könnyedén le tudta győzni egy Cactus Special Piledriver-rel az egyedül maradt Eddie Edwards-ot. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/
 
Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.