Header Ads

IMPACT! 2020. november 3. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Eric Young és Sami Callihan kihívják Rich Swann és Eddie Edwards párosát, Deonna Purrazzo visszavágót kér Su Yung-tól, Ethan Page szembenéz Luke Gallows-szal, Trey kiáll Chris Bey ellen, Heath aláírja a szerződését, valamint megtudhatjuk ki lőtte le John E. Bravo-t.

Eric Young egy hete megpróbálta visszaszerezni a világbajnoki címet Rich Swann-tól, de ez nem sikerült neki. Young most összeáll Sami Callihan-nel, aki megígérte Swann-nak, hogy még hallani fog felőle. A világbajnok csapattársa Eddie Edwards lesz a mérkőzés során.
Deonna Purrazzo múlt héten még be akarta perelni a vezetőséget, amiért elvesztette a Knockouts Championship címét a Bound for Glory gálán. Scott D'Amore megegyezett a korábbi női bajnokkal, aki ma este kap egy visszavágó mérkőzést Su Yung-tól.
Továbbra sem csillapodik a hangulat a North és a Good Brother tagjai között. Ethan Page múlt héten az Impact Wrestling legrosszabb befektetésének nevezte Gallows és Anderson párosát, majd meg is ütötte Big LG-t. A felek ma este már a ringben néznek szembe egymással.
Az este folyamán Chris Bey is a kötelek közé fog lépni. A korábbi X-Division bajnok ellenfele Trey lesz.
Rhino megnyerte a Call Your Shot Gauntlet mérkőzést a Bound for Glory-n, aminek eredménye kép Heath megkaphatja a várva várt szerződését Scott D'Amore-tól, amit ma este alá is fognak írni.
A múlt heti IMPACT! adásban megrendezésre kerülő esküvő Rosemary és John E. Bravo között tragédiába torkollott. Bravo-t valaki lelőtte a saját esküvőjén. Hogy ki lehetett a merénylő, arról talán többet megtudhatunk a ma esti adásban.
 
Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/
 
Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.