Header Ads

IMPACT! 2020. november 24. - Fenomenális ellenfél - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban folytatódott a Knockouts Tag Team Championships címekért rendezett torna, a birkózó bíróság kiderítette ki lőtte le John E. Bravo-t, Rohit Raju nyílt kihívást hirdetett, Kimber Lee szembenézett Killer Kelly-vel, Ethan Page-nek meg kellett küzdenie egy fenomenális ellenféllel, valamint Rich Swann kockára tette a világbajnoki címét Ken Shamrock ellen.

 

A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Scott D'Amore és Dr. Forman beszélgetésével kezdődött az eheti IMPACT! adás. A doktor elmondta D'Amore-nak, hogy John E. Bravo állapota stabil, azok után, hogy egy hónapja valaki lelőtte az esküvőjén, de ha felépül a sérüléséből, már nem biztos, hogy ugyan az az ember lesz, mint akit korábban megismerhettünk.

Kiera Hogan & Tasha Steelz vs. Sea Stars - Knockouts Tag Team Title Tournament

Az este első mérkőzésén egy új női csapat, a Sea Stars debütált a szervezetnél Kiera Hogan és Tasha Steelz párosa ellen. Delmi Exo és Ashley Vox nem igazán tudta felvenni a versenyt Kiera-val és Tasha-val, a jól megszokott páros szinte végig dominálta a mérkőzést. Tasha Steelz előbb eltávolította a kötelek közül Ashley Vox-ot, majd az egyedül maradt Delmi-nek Kiera kiosztott egy Swinging Neckbreaker-t, ami után a lány már nem tudta folytatni a meccset. Így Kiera és Tasha párosa jutott tovább az elődöntőbe.

A backstage-ben Jordynne Grace bemutatta a csapattársát, akivel jövő héten elindul a női csapatbajnoki címekért rendezett tornán. A hölgy nem más volt, mint a korábbi WWE és NWA női bajnok, Jazz.

Ethan Page elújságolta Josh Alexander-nek, hogy 4-6 hétre parkolópályára küldte Doc Gallows-t. Ez nem igazán tetszett Alexander-nek, mivel akkor hetekig nem tudják kihívni egy visszavágóra a Good Brothers-t.

D'Lo Brown megnyitotta az ülést, a birkózó bíróságon, ahol Madison Rayne képviselte Johnny Swinger-t, akit azzal vádoltak, hogy ő lőtte le John E. Bravo-t. Az ülésen meghallgatták Cody Deaner-t, Fallah Bahh-t, és Acey Romero-t is. Acey miután elvégezte az ujjlenyomat elemzést a pisztolyon, megállapította, hogy valóban Swinger ujjlenyomata volt a fegyveren, de számtalan más személyé is, köztük Tommy Dreamer-é is.

A szegmens után Rohit Raju érkezett az arénába, hogy újra nyílt kihívást hirdessen az X-Division bajnoki címére. Rohit kihívására Suicide jelentkezett, de a bajnok a meccs előtt leszögezte, hogy csak egy tét nélküli küzdelemben áll ki Suicide ellen. Suicide elfogadta a feltételeket, majd kezdetét vette a küzdelem. A meccs egy adott pontján Rohit lehúzta a maszkot Suicide-ról, azt remélve, hogy TJP lesz a ruhában. Ekkor TJP belépett az arénába, amit Rohit nem akart elhinni. A maszk alatt Crazzy Steve volt, aki kihasználta, hogy Rohit TJP-re figyelt, és így könnyedén két vállra tudta fektetni a bajnokot.

Sami Callihan-t és Ken Shamrock-ot felkereste Moose. Moose tiszteletét fejezte ki Shamrock-nak, de nem esett jól neki, hogy a szervezet 2. számú címéért fog megküzdeni az este folyamán Swann-nal. Attól még ha Shamrock le is győzi majd Swann-t, ellene nem volt semmi esélye a tavalyi Bound for Glory gálán. Shamrock-ot Sami-nek kellett visszafognia, hogy ne essen neki Moose-nak.

Alisha felkereste Tenille Dashwood-ot, mert szeretne a jövőben is a csapattársa lenni. Tenille elfogadta Alisha kérését.

Kimber Lee vs. Killer Kelly 

Kimber Lee-t Deonna Purrazzo, Killer Kelly-t pedig Renee Michelle kísérte el az arénába. Kelly végig fel tudta venni a verseny-t Kimber Lee-vel, de a lány végül fordítani tudott, és kikopogtatta az ellenfelét, miután ráugrott Kellly-re a ring sarkából egy hatalmas Swanton-nal. A meccs után megjelent az arénában Susie, majd Su Yung is. A korábbi női bajnok felment a ringbe, és megtámadta Deonna-t és Kimber Lee-t.

Rich Swann felkereste Willie Mack-et, hogy ellenőrizze a barátja állapotát, miután Moose egy hete csúnyán elbánt vele. A beszélgetést Chris Bey zavarta meg, aki szeretne egy világbajnoki címmérkőzést Rich Swann-tól.

Ethan Page vs. Phenomenal Opponent

Az este talán legjobban várt mérkőzésével folytatódott az adás. Ethan Page és Josh Alexander várták a ringben, hogy ki lesz az a "Fenomenális" ellenfél, akit Karl Anderson kijelölt Page-nek. Anderson felkonferálása után felcsendült a "Get ready to fly" majd megjelent Swoggle, AJ Styles-nak öltözve. Swoggle tökéletesen hozta AJ karakterét, de Ethan-t ez nem hatotta meg, végig fölényben érezte magát. Page megitta ennek a levét, ugyanis Swoggle kihasznált egy adódó lehetőséget, és két vállra fektette a korábbi csapatbajnokot. Ezt természetesen Page alig akarta elhinni.

Visszatérve a birkózó bíróságra Johnny Swinger magát a birkózás O.J. Simpson-jának nevezte, és elmondta, hogy soha nem lőne le senkit, még Bravo-t sem. A következő meghallgatott James Mitchell, majd Rosemary volt, aki bevallotta, hogy soha nem szerette Bravo-t, csak a szűz vérére lett volna szüksége, mert az mindenhatóvá tette volna az Élőhalott Birodalomban. Ekkor megjelent Bravo, és leribancozta Rosemary-t, majd elmondta, hogy biztos nem ő lőtte le, mert érezte a merénylő illatát mielőtt rálőtt. Ez pedig Larry D parfümje volt. Tommy Dreamer rákötötte a hazugságvizsgálót Larry-re, de az nem mutatott eltérést. Ekkor Dreamer befújta Larry-t a parfümjével, ami előhozta belőle a Lawrence D alteregóját. Lawrence beismerte, hogy ő lőtte le Bravo-t, amiért feleségül vette a szerelmét. D'Lo Brown ezt követően pontot tett az ügy végére, és kijelentette, hogy Johnny Swinger nem bűnös.

Fallah Bahh vs. Daivari

Alig, hogy a két birkózó elkezdte a mérkőzését, megjelent az arénában Eric Young és Joe Doering. A korábbi világbajnok és a társa megtámadták Bahh-t és Daivari-t, majd Young mikrofont ragadott, és elmondta, hogy meg akarják szabadítani a világot a gonosztól. Ők azok a gyógyszerek, akik mindenkit meggyógyíthatnak. Ekkor befutott az arénába Rhino, hogy revansot vegyen a két támadóján, de egyedül nem tudta felvenni a versenyt Young és Doering párosával szemben.

A backstage-ben Swoggle és Crazzy Steve viccelődtek egymással, majd TJP megköszönte Steve-nek, hogy segített neki gúnyt űzni Rohit Raju-ból. A beszélgetést Brian Myers zavarta meg, aki elmondta, hogy ez nem az az Impact Wrestling ahova leszerződött, majd lebohócozta a három birkózót.

Deonna Purrazzo és Kimber Lee felkeresték James Mitchell-t, hogy segítséget kérjenek tőle, mivel a két lány szeretne megszabadulni Su Yung-tól. James Mitchell felajánlotta a segítségét, de leszögezte a bajnoknak, hogy annak ára lesz.

Rich Swann (c) vs. Ken Shamrock - Impact World Championship Match

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Rich Swann kockára tette a világbajnoki címét Ken Shamrock ellen. Shamrock-ot elkísérte az arénába Sami Callihan, aki rögtön a meccs elején már közbeavatkozott a küzdelembe, így a bíró kénytelen volt kiküldeni az arénából. Shamrock-ot azonban ez nem zökkentette ki, egyedül is fel tudta venni a versenyt a világbajnokkal. Ken számos szorító fogást bemutatott az ellenfelén, az egyiknél viszont Swann fordítani tudott, és kikopogtatta Shamrock-ot. Shamrock-nak nem tetszett, hogy alul maradt Swann-nal szemben, és dühében leütötte Brandon Tolle-t. A meccs után rögtön visszajött az arénába Sami Callihan, és nekiesett Swann-nak, akinek Eddie Edwards sietett a segítségére, de Callihan és Shamrock őt is csúnyán elrendezték. Ezt már a vezetőség sem nézte tétlenül, és Scott D'Amore bejött az arénába D'Lo Brown-nal és a biztonságiakkal. Shamrock végül D'Lo-t is leütötte.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.