Header Ads

IMPACT! 2020. november 17. - A Rascalz utolsó mérkőzése - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Willie Mack visszavágót kért Moose-tól, Crazzy Steve szembenézett Brian Myers-szel, kezdetét vette a Knockouts Tag Team Championships címekért zajló torna, Hernandez kihívta Fallah Bahh-t, valamint megvívta a búcsúmérkőzését a Rascalz csapat.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Moose vs. Willie Mack - No Disqualification Match

Moose és Willie Mack No DQ szabályok szerinti összecsapásával kezdődött az eheti IMPACT! adás. Moose a Turning Point adásban csúnyán elbánt Willie-vel, és ezt a mérkőzést sem kezdte másképp, egymás után többször is nekivágta az ellenfelét a kordonoknak. Miután mindketten felmentek a kötelek közé, Mack megpróbált revansot venni, és egy Six Star Frog Splash-sel próbált pontot tenni a meccs végére, de az ugrás elől kitért Moose. Moose válaszul bevitt egy Spear-t Mack-nek, majd elkezdte ütni a korábbi X-Division bajnok fejét a földön, így megint a bírónak kellett véget vetnie a küzdelemnek. 

A Rascalz csapat tagjai az este folyamán elhagyják a szervezetet, de előtte még nosztalgiáztak kicsit a Tree House-ban. A srácok megemlékeztek arról, mikor Wentz randizott Gail Kim-mel, és arról is, mikor Moose fojtogatta Trey-t.

A Deaners tagjai tájékoztatták Tommy Dreamer-t, hogy találtak egy fegyvert Johnny Swinger táskájában.

Suicide vs. Gio

Suicide és Gio küzdelme még egy percig sem tartott, ugyanis megérkezett az arénába Eric Young és a Turning Point adásban visszatérő Joe Doering. Doering és Young pillanatok alatt elrendezte Suicide-ot, és Gio-t, majd a korábbi világbajnok mikrofont ragadott, és elmondta, hogy ez a világ az övék, és nem másé.

Gia Miller interjút készített Deonna Purrazzo-val, aki a Turning Point adásban visszavette a Knockouts Championship címét Su Yung-tól. A beszélgetésbe becsatlakozott Kimber Lee is, aki elmondta, hogy már jobban van, és kész megszerezni a Knockouts Tag Team Championship öveket Deonna-val. Ekkor megjelent egy üzenet Su Yung-tól a szobában lévő tükrön, amin az állt, hogy jövő héten eljön a mi időnk.

Heath és Rhino egy szobában beszélgettek egymással. Heath izgatott volt, mert szeretne minél előbb felépülni, hogy aláírhassa a szerződését. Rhino kiment a szobából, amíg Heath beszélt az orvosával, de ekkor megjelent Eric Young és Joe Doering. Young és Doering előbb elbántak Rhino-val a folyosón, majd bementek Heath-hez is a szobába.

Brian Myers vs. Crazzy Steve

Brian Myers a Turing Point adásban megküzdött Swoggle-el. A meccset Brian nyerte, de a mérkőzés után megtámadta a korábbi barátját, akinek Crazzy Steve sietett a segítségére. A két birkózó ezt követően ezen a héten a ringben nézett szembe egymással, ahol Steve többször is megpróbált felülkerekedni az ellenfelén, de igazi esélye egyszer sem volt Myers ellen, aki egy Clothesline után kikopogtatta Steve-et. 

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettünk egy Gail Kim & Madison Rayne vs. Brooke és Tara között rendezett Knockouts Tag Team Championship mérkőzést még 2011-ből.

Alisha & Tenille Dashwood vs. Havok & Nevaeh - Knockouts Tag Team Tournament Match

Tenille Dashwood a Turning Point adásban még úgy gondolta, hogy Jordynne Grace lesz a csapattársa a női csapatbajnoki címekért megrendezésre kerülő tornán, de végül Alisha-val jelent meg a torna első mérkőzésén. Tenille és Alisha ellenfelei Havok és Nevaeh voltak, akik az elmúlt hetekben sorra győzték le az ellenfeleiket. Ez most sem volt másképp, a két lány előbb eltávolította a ringből Tenille-t, majd könnyedén legyőzték az egyedül maradt Alisha-t. Ezzel Havok és Nevaeh már biztosan ott lesznek a torna elődöntőjében. 

A szünetben Jordynne Grace telefonon beszélt valakivel. A titokzatos személy lesz Jordynne Grace csapattársa a női csapatbajnoki címekért megrendezett tornán.

Hernandez vs. Fallah Bahh

Hernandez végre elérkezettnek látta az időt, hogy bosszút álljon Falalh Bahh-n, amiért az ellopta tőle a pénzét. Hernandez rögtön eltávolította a szorítóból az ellenfelét, majd kiugrott a kötelek közül a ring mellett álló Bahh-ra. Miután mindketten visszamentek a ringbe, Hernandez tovább folytatta a dominanciáját, de Bahh egy pillanatra átvette az irányítást, és bevitt egy Samoan Drop-ot az ellenfelének. Hernandez válaszul a földre küldte Bahh-t, és ráugrott egy Splash-el a felső kötélről. Bahh ezt követően már nem tudta folytatni a küzdelmet.

Scott D'Amore és TJP megbeszélték, hogy TJP nem kaphat több esélyt Rohit Raju-tól, de más névvel lehet, hogy megszerezhetné még az X-Division bajnoki övet. TJP elgondolkodott ezen a kijelentésen.

Ethan Page megzavarta Scott D'Amore és a Good Brothers tagjainak beszélgetését, és kért egy visszavágó címmérkőzést tőlük. Anderson szerint Page-nek előbb jövő héten meg kell küzdenie egy "Phenomenal" birkózóval.

Rascalz vs. Trey Miguel & Rich Swann

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol a Rascalz csapat tagjai utolsó küzdelmüket vívták a szervezetnél. Dez és Wentz végül alulmaradt Trey és Rich Swann párosa ellen, majd a meccs után a csapat tagjai könnyes búcsút vettek a szervezettől. Dez, Trey és Wentz ott hagyták a kabátjaikat a ringben, majd még egyszer összeölelkeztek Rich Swann-nal a színfalak mögött, de a megható pillanatot megzavarta Sami Callihan és Ken Shamrock, akik megtámadták a Rascalz tagjait és Swann-t, majd Shamrock kihívta a világbajnokot egy címmérkőzésre, amire a jövő heti adásban kerül majd sor.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.