Header Ads

IMPACT! 2020. november 17. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban búcsúmérkőzésre készülnek a Rascalz tagjai, kezdetét veszi a Knockouts Tag Team Championship címekért zajló torna, Hernandez kihívja Fallah Bahh-t, Willie Mack visszavágót kér Moose-tól, Crazzy Steve szembenéz Brian Myers-szel, valamint Tommy Dreamer tovább folytatja a nyomozását John E. Bravo ügyében.

 
A szervezetnél két évet eltöltött Rascalz csapat tagjai ma este a búcsúmérkőzésükre készülnek. A formáció tagjai még egy utolsó látványos mérkőzéssel készülnek a rajongóiknak, amibe becsatlakozik a az aktuális világbajnok Rich Swann is. Swann Trey-el fog a kötelek közé lépni Dez és Wentz párosa ellen.

 
Moose a Turning Point adásban úgy elbánt Willie Mack-kel, hogy a mérkőzést a bírónak le kellett állítania. Ha ez még nem lett volna elég, Moose a meccs után is megtámadta ellenfelét, így elvette tőle a bíró a győzelmét. A felek a mai adásban újra szembenéznek egymással, egy No DQ szabályok szerinti küzdelemben.


Brian Myers könnyedén legyőzte Swoggle-t a Turning Point adásban, de ennyivel nem érte be, és a meccs után megtámadta még a korábbi barátját. Swoggle segítségére Crazzy Steve érkezett, aki ezután ki is hívta egy mérkőzésre Myers-t.

 
Ma este kezdetét veszi a Knockouts Tag Team Championship címekért zajló torna. A tornán 8 csapat fog megküzdeni egymással a bajnoki övekért, amik a januári Hard to Kill PPV-n kerülnek majd gazdára.

 
A torna egyik mérkőzését Tenille Dashwood és új partnere, Alisha fogja nyitni, Havok és Nevaeh párosa ellen.

 
Fallah Bahh pár hete ellopta Hernandez összegyűjtött pénzét. Hernandez azóta sem tudta visszaszerezni a pénzt Bahh-tól, így úgy döntött, hogy kihívja egy mérkőzésre.

Tommy Dreamer továbbra sem találta meg még John E. Bravo merénylőjét, de a Deaners tagjai találtak egy pisztolyt Johnny Swinger táskájában, ami álltal Dreamer lehet, hogy egy lépéssel közelebb kerül, hogy megoldja a rejtélyt ma este. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.