Header Ads

IMPACT! 2020. november 10. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Karl Anderson szembenéz Josh Alexander-rel, Rohit Raju kockára teszi az X-Division bajnoki címét TJP ellen, Chris Bey kihívja Eddie Edwards-ot, Chris Sabin megküzd Acey Romero-val, Fallah Bahh és Crazzy Steve megmérkőzik a Reno Scum-mal, Tenille Dashwood és Madison Rayne összecsap Havok és Nevaeh párosával, valamint tovább folytatja a nyomozást Tommy Dreamer, hogy kiderítse ki lőtte le John E. Bravo-t.

A szombat esti Turning Point adásban a North tagjai kockára fogják tenni a csapatbajnoki címeiket a Good Brothers ellen. Egy hete Doc Gallows legyőzte egy egyéni mérkőzésben Ethan Page-t, ezen a héten pedig Karl Anderson fog megküzdeni Josh Alexander-rel.
TJP egy hete bejelentkezett az X-Division bajnoki címért. Ezt Rohit Raju nem nézte jó szemmel, de Scott D'Amore rákényszerített egy címmérkőzést az indiai birkózóra. TJP-nek ez lesz az utolsó lehetőségre a bajnoki cím megszerzésére amíg Rohit a bajnok, ugyanis ha elveszti ezt a mérkőzést, többet nem hívhatja ki Raju-t.
Chris Bey múlt héten legyőzte Trey-t, ezen a héten pedig a korábbi világbajnok Eddie Edwards lesz az ellenfele.
A Bound for Glory PPV-n Josh Alexander, majd ezt követően az XXXL formáció tagjai támadták meg Alex Shelley-t. Chris Sabin ez mellett nem ment el szó nélkül, és kihívta egy mérkőzésre Acey Romero-t.
Az este folyamán láthatunk egy csapatmérkőzést is, Fallah Bahh és Crazzy Steve párosa a kötelek közé fog lépni a Reno Scum ellen.
Jövő héten kezdetét veszi a Knockouts Tag Team Championship cím megszerzéséért megrendezésre kerülő torna, amire Tenille Dashwood megkérte Madison Rayne-t, hogy legyen a csapattársa. A korábbi kétszeres női csapatbajnok Madison elfogadta Tenille kérését. Az új formáció tagjai a torna előtt megnézik hogy tudnak együtt dolgozni a ringben Havok és Nevaeh párosa ellen.
Miután lelőtték az esküvőjén John E. Bravo-t, Tommy Dreamer elhatározta, hogy kideríti ki volt a merénylő. Dreamer tíz emberre szűkítette a listát a lehetséges merénylőről, akikbe beletartozik Johnny Swinger, Havok, Cody Deaner, Fallah Bahh, Brandon Tolle, Hernandez, Larry D, James Mitchell, Rosemary és Taya Valkyrie.
 
Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/
 
Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.