Header Ads

Három AEW játék érkezik 2021-ben – videóval

Az AEW hivatalosan bejelentette, hogy érkezik az első játékuk konzolra, amelyet a japán Yuke's készít majd el.

Chris Jericho és Kenny Omega a játékban is összecsapnak - (Fotó: All Elite Wrestling)

Az All Elite Wrestling még november 10-én Kenny Omega által jelentette be a konzoljáték érkezését. A fejlesztési munkálatokban a pankrátor is részt vesz, amelyre még akkor kérték fel, amikor aláírt a szervezethez. Omega elmondta, hogy konzolon kifejezetten a rajongók igényeit elégíti majd ki a játék, ezzel utalva azokra a hiányosságokra, amelyeket a WWE szériája tartalmaz. 

A Yuke's-nak nem ez lesz az első pankrációs videojátéka, hiszen 2000 és 2018 között a WWE játékait fejlesztette. Ebben az időszakban sokáig a THQ, majd a 2K Games adta ki a szoftvert. Az új játék, amelynek még nincs hivatalos neve és tervezett kiadási dátuma előreláthatólag a jelenlegi generációs PlayStation4-en és Xbox One-on, illetve az új generációs konzolokon PS5-ön, valamint Xbox Series X/S-en jelenik meg.

A virtuális Kenny Omega - (Fotó: All Elite Wrestling)

Az AEW-nak 2021-ben két mobil játéka is lesz. Az egyik egyfajta General Menedzser szimulátor, ezért is kapta az AEW Elite General Manager nevet. Ebben majd álom mérkőzéseket bookolhatunk és adásokat szerkeszthetünk, amelynek célja, hogy minél több virtuális rajongót és bevételt szerezzünk a promóciónknak.

A másik játék az AEW Casino Double or Nothing, amelyet ezen a télen adnak ki, ebből következtethetünk arra, hogy legkésőbb februárban, de akár a karácsonyi időszakban is meglephetnek minket.Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.