Header Ads

Decemberben költöznek a WWE műsorai – hivatalos

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a WWE nem maradhat tovább a jelenlegi használt arénában.

A ThunderDome az egyik RAW adáson – (Fotó: WWE)

A koronavírus-járvány miatt csak bizonyos államokban lehetnek nézők, például az All Elite Wrestling már élt ezzel a lehetőséggel. Ugyanakkor létszám stop van érvényben, így az arénákban csak kis kapacitásban lehetnek nézők a hatályos járványügyi szabályok miatt. A WWE a biztonságot előtérbe helyezve egyelőre nem fogad nézőket, de kitalált egy egyedülálló megoldást, a Thunderdome-ot, amely szerkezeten keresztül virtuálisan rengeteg néző lehet jelen a műsorokon.

A WWE ezt a szerkezetet az orlandói Amway Centerben építette fel, amely arénát augusztustól egészen decemberig bérelte ki magának. A csarnokba azonban visszatérnek a sportcsapatok, így a szervezetnek költöznie kell. A WWE a december 11-ei SmackDowntól kezdődően a Tampa Bay-i Tropicana Fielden rendezi meg az adásait, ami egy baseball stadion. Egy jó ideig RAW, a SmackDown és a pay-per-viewk itt lesznek láthatók.

Az adásokra bárki regisztrálhat a www.WWEThunderDome.com-on keresztül. Nézők továbbra sem lesznek a stadionban. A műsorokon csak a WWE alkalmazottjai lehetnek jelen folyamatos PCR teszt mellett, valamint a nem képernyőn szereplőknek kötelező a maszkviselése és a védőtávolság betartása.

(Forrás: WWE)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.