Header Ads

Cody mégis megkaphatja a "Rhodes" nevet?

Cody Runnels még a WWE-ben szerepelhetett Cody Rhodes néven, követve a legendás apját Dusty Rhodest. A nevet azonban máshol nem használhatja, mert az korábban a WWE tulajdonában volt.

Cody Rhodes – (Fotó: AEW)

Lehet, hogy Cody nyerni fog a WWE-vel szemben, amely az év korábbi szakaszában újra leakarta védetni a Cody Rhodes nevet, annak ellenére, hogy a pankrátor már nem az alkalmazottja. Rhodes is beadta a kérelmét, de még a WWE előtt. A legutóbbi frissítés szerint a cég végül ezt november 3-án hivatalosan is visszavonta, míg Cody kérelme tovább él.

A WWE a Cody Rhodes nevet még 2009-ben jegyeztette be, de miután Cody távozott a cégtől a jogot hagyta lejárni 2019 októberében. A promóciónak fél éve volt arra, hogy beadja a hosszabbítási kérelmét, amit meg is tett az utolsó pillanatban. Ez gyakorlatilag egy reakció volt az All Elite Wrestling birkózójának kérelmére.

Az AEW ügyvezető alelnökeként is ténykedő Cody egyelőre csak az "American Nightmare" becenevet használja, a családjára pedig Nightmare-familyként hivatkoznak. Ha minden jól megy, akkor idővel ez változhat. Rhodes egyébként a hétvégén megvédeni kényszerül az AEW TNT Bajnoki Címet Darby Allin ellen a Full Gear gálán.

Frissítés: Cody hivatalosan is megkapta a Rhodes nevet.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.