Header Ads

AEW: Shaquille O’Neal meccset akar Cody Rhodes ellen

Hamarosan egy olyan mérkőzésre kerülhet sor az All Elite Wrestlingben, amelyet még a WWE is eladna a WrestleManián.

Shaquille O’Neal és Cody Rhodes - (Fotó: Talksport)

A négyszeres NBA bajnok kosárlabdázó nagyon sokszor kacérkodott már a pankrációs szerepvállalásával. Shaquille O’Neal még aktívként játékosként a WCW-ban vendégszerepelt, majd több alkalommal megjelent a WWE-ben a visszavonulása után, sőt egyszer a TNA-ben is még 2012-ben. A WrestleMania 32 után úgy nézett ki, hogy összejön egy Big Show elleni mérkőzés, de abból nem lett végül semmi.

O' Neal közel került az All Elite Wrestlinghez, november 7-én ott volt a Full Gear színfalai mögött is. Szerdán debütált a Dynamite-on Jade Cargill, aki Cody Rhodes szegmense közben jelent meg. Cody a szegmens előtti promójában óriásölőként reflektált magára, ami Cargillnek nem tetszett. Az AEW nemrég leigazolt női birkózója elmondta, hogy az igazi "giant-killer" az Shaq, majd összetűzésbe került Rhodes feleségével, Brandivel.


Szeretnék megküzdeni Codyval. Írjátok le, nyomtassátok ki, küldjétek el neki üzenetben. Esetleg hívjátok fel az AEW-t és mondjátok meg nekik.

Shaquille O’Neal mindezt a The Athleticnek adott interjújában árulta el. Shaq 48 esztendős és nagy rajongója Codynak. Az All Elite Wrestling ugyan még csak egy éves promóció, de már alkalmazott hírességeket. A legutóbbi nagy ágyújuk Mike Tyson volt, de ő végül nem került mérkőzésbe senkivel, mivel most az ökölvívásban tér vissza. 

(Forrás: TalkSport)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.