Header Ads

5 lehetséges meglepetés szereplő az AEW Full Gearen

Most szombaton rendezi meg All Elite Wrestling a Full Gear gálát, amelyre több érdekes mérkőzést is bejelentett a szervezet, de ezekről majd később írunk.

Vajon közülük lesz debütáló az AEW-ban - (Fotó: WWE)

Az AEW általában minden gáláján csinál valami meglepetést, ami mára fontos eleme lett az ilyen jellegű adásoknak. A Sportskeeda most összeszedett öt szabadúszót, akik a megjelenésükkel bizonyára megörvendeztetnék a rajongókat. A szervezet is utalt arra, hogy valaki debütálni majd a Full Gearen.


5. Sting

Sting a RAW-n 2015-ben - (Fotó: WWE)

Amikor az ember visszagondol az WCW Nitro-ra, amely egykoron a TNT-n futott, akkor elsők között szerepel majd az emlékeiben Sting. Húsz év elteltével újra van pankráció ezen a csatornán és talán azzal lenne teljes a kör, ha a WCW Ikonja megjelenne az All Elite Wrestlingben. Sting neve újabban többször előkerült a sajtóban és a rajongók körében is, főleg azután, hogy lejárt a legenda szerződése a WWE-nél, majd az ajándéktárgyai is lekerültek a nagy cég webshopjáról. Szépen hangzik a legenda újabb debütálása a promóciónál, de kérdéses, hogy mennyi értéket tudna adni az AEW-nak, hiszen a szervezet főként a jövőre épít, egy 61 éves pankrátor pedig nem az. Ha meg is történik megjelenése, akkor nem valószínű, hogy birkózik majd, hiszen azt a nyaksérülése miatt nem teheti.


4. Brock Lesnar

Brock Lesnar a SmackDownon 2019-ben - (Fotó: WWE)

Egy érdekes név a listán, aki elsőre drágának tűnik az All Elite Wrestling számára, de a szervezetet birtokló Khan család megtudná fizetni. Brock Lesnar szerződése szintén lejárt a WWE-nél, még a WrestleMania 36 után, így jelenleg szabadúszó. Az ő ajándéktárgyai sem találhatók már meg a szervezet online boltjában. Lesnar 43 éves, így még van benne annyi, hogy letegyen néhány jó mérkőzést az asztalra, ha elég motivált hozzá. Az AEW nem a nehézsúlyú pankrátorokról híres, így Lesnarnak a 2002-2004 között látott képességeit kellene újra elővennie. A Fenevad egy igazi üzletember, az is lehet, hogy ha leül valaha az AEW vezetőivel tárgyalni csupán azért teszi majd, hogy több pénzt csikarjon ki a WWE-ből. Arra sincs garancia, hogy birkózni akar, lehet befejezte, legalábbis egyelőre. Bizonyára sok rajongó nem is szeretné Lesnart az All Eliteben látni, de minden esetre érdekes gondolat az, hogy mire lenne képes a riválisnál.


3. CM Punk

CM Punk 2011-es éve örökké emlékezetes marad - (Fotó: WWE)

Sok eseménynél írtuk már CM Punk nevét, mint lehetséges szereplőt, de végül soha nem lett belőle semmi. Utoljára 2014 januárjában birkózott a WWE-ben, azóta a ringben nem láthattuk. Amióta az All Elite Wrestling létezik Punkot mindig összeboronálják a szervezettel, főleg amikor a szülővárosába, Chicagoba látogat. A "Hangtalanok Hangja" jóban van a Young Bucks-szal, így a szereplése már a 2018-as All In alkalmával is előkerült, amikor az AEW még csak nem is létezett. A két fél tárgyalt már egymással korábban, de Punk szerint az nem volt komolynak mondható, hiszen csak SMS-ben keresték. A hangulat ezután kicsit elmérgesedett a felek között, de ez a dolog már lecsendesedett. A korábbi WWE Bajnok 42 éves, de még néhány mérkőzés maradt benne, valamint az All Elite feküdne a stílusának.


2. Tessa Blanchard

Tessa Blanchard a férfiak között is megállta a helyét - (Fotó: Impact Wrestling)

Az édesapja, Tully Blanchard már az All Elite Wrestling tagja, ahol menedzseri szerepet tölt be. Tessa Blanchard legutóbb az Impact Wrestling alkalmazásában állt, ahol mondhatni maradandót alkotott, de a történet nem úgy ért véget, ahogyan annak kellett volna. Pedig a Knockouts Bajnoki Cím mellett korábban az Impact Wrestling világbajnoki címét is megnyerte. A koronavírus miatt Tessa nem akart korán visszatérni a mexikói otthonából, amiért a cég elvette tőle a női bajnoki címet majd befagyasztotta a szerződését, ami később lejárt. Az AEW női divíziója jelenleg nem a legerősebb és Tessánál nagyobb szabad nevet nem igazán lelnek a piacon. Az apja révén könnyedén az All Elitenél találhatná magát, hacsak nem a WWE hívására vár, amely állítólag szintén fontolgatja a leigazolását az NXT-be. 


1. Marty Scurll

Marty Scurll - (Fotó: USA Today)

A listán egy nő és négy férfi szerepel, ám az utóbbiak közül leginkább Marty Scurll megjelenésére van a legnagyobb esély. Tavaly ilyenkor Scurll több évre aláírt a Ring of Honorhoz, majd átvette a szervezet kreatív irányítását is. A világ azonban nagyot változott szűk egy év alatt. Az angol nyáron botrányba keveredett, mivel azzal vádolták, hogy kikezdett egy 16 éve ittas lánnyal. Scurll egy közleményben tagadta a vádakat, de az ROH belső vizsgálatot indított ellen, majd a nyári tévés felvételeken sem lehetett ott. A pankrátor június óta nem tett közzé bejegyzést a közösségi médiában, de a Ring of Honor sem adott ki információt a szerződésével kapcsolatban. A szervezet Scurll profilját októberben eltávolította a weboldaláról, így úgy tűnik az együttműködésük véget ért. A korábbi ROH World Television Bajnok jóban van az Elite tagjaival, így az AEW-ban újraépíthetné magát.


Szerintetek ki lesz a meglepetés szereplő a Full Gear gálán?


(Forrás: WhatCulture)

1 megjegyzés:

  1. Pontosan az idei új évtől kezdtem el nézni az AEW-t, és nagyon tetszik, de előszeretettel fogom abbahagyni, ha Brock Lesnar odakerül (miatta IS fejeztem be a WWE-t)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.