Header Ads

Sting az AEW felé tart? – A WWE-vel nincs szerződése

Stinget öt éve nem láttuk a ringben birkózni és ez nem valószínű, hogy változna, hiszen már 61 éves, de menedzseri szerepkörben még bárhol felbukkanhatna.

Sting a WWE-ben – (Fotó: WWE)

Sting a 2015-ös Night of Champions gálán szedett össze egy maradandónak tűnő nyaksérülést a Seth Rollins elleni mérkőzése során, amely miatt biztonsági okokból nem birkózhatott többet. Azóta eltelt öt év, így egy újabb alapos orvosi vizsgálat után eldőlhetne, hogy ez változott-e a pozitív irányba vagy sem. A pankrátort a mindennapjaiban nem hátráltatta a dolog, de a szakemberek szerint egy újabb rosszul sikerülő ringbeli esés komoly problémákat okozhatna.

Sting birkózni akarása azért is érdekes, mert a mai napig akarta a The Undertaker elleni meccset. A "Fullánk" hivatalosan 2016-ban visszavonult és a WWE nem is adta meg az engedélyt a visszatérésére. A Deadman ráadásul mindig más ellenfeleket kapott, Vince McMahon más mérkőzésekkel számolt. Az idő eltelt és úgy néz ki, hogy idén Undertaker is végleg befejezte.


Még májusban írtunk arról, hogy a Pro Wrestling Sheet információi szerint Sting legenda szerződése lejárt a WWE-nél. Ugyanakkor a szervezet online webáruházában továbbra is elérhetők voltak a pólói és az ajándéktárgyai. Ugyanakkor ha most ezen az oldalon rákeresünk Stingre, akkor a találatok nem töltik be a legenda termékeit. Minden jel arra utal, hogy a felek kapcsolata véget ért.

Időközben az All Elite Wresting elkezdte hirdetni, hogy az egyik legjobb szabadúszó vagyis a "hottest free agent" debütálhat a jövőheti Full Gear gálán. Ki tudja mi lesz, de sokan Sting felbukkanását vélik belegondolni ebbe. Az Impact rajongói abban bíztak, hogy a Bound for Gloryn megjelenik, de végül nem tette. Azt nehezen képzelnénk el, hogy a WCW Ikonka újra birkózzon, de menedzserként még ténykedhetne. Ugyanakkor a májusi pletykából sem lett semmi.

(Forrás: WWFOldSchool)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.