Header Ads

Minden idők leggyengébb nézettségeit produkálja az Impact

Legutoljára akkor nézték ennyire kevesen az Impactet, amikor elindult a heti adás 2004-ben, de akkor gyorsan növekedett a nézettség.

(Fotó: Impact Wrestling)

Brandon Thurston, a Wrestlenomics szerkesztője egy érdekes 2020-as nézettségi statisztikát posztolt, amelyben szerepeknek a WWE műsorai, illetve az AEW és az Impact Wrestling adása is. Az Impact jelenleg átlagosan 151 ezres nézettséget produkál, a kulcsfontosságú 18-49 év közötti korosztályban 39 ezren tekintik meg átlagosan az adást.

Az Impact idei adásainak nézettsége - (Fotó: Brandon Thurston)

Az Impact ugyan kedden van, amikor a két nagy szervezet nem sugároz adást, de az NXT idén két napon is kedd estére került, amely rontja az átlagnézettséget, hiszen a sárga brandet többen nézik. Szeptember 1-én 102 ezren, szeptember 8-n pedig mindössze 78 ezren nézték az Impactet, de a szeptember 22-ei adat már pozitív volt, hiszen 200 ezren kapcsoltak az Impactre. Ez volt az Impact idei egyik legnézettebb adása, amelyen a Tenille Dashwood kontra Jordynne Grace volt a főmérkőzés.

A WWE, az AEW és az Impact nézettségi statisztikái - (Fotó: Brandon Thurston)

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/


(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.