Header Ads

IMPACT! 2020. szeptember 29. - A legveszélyesebb támadó - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Taya Valkyrie és Rosemary megküzdött Havok és Nevaeh párosával, Jordynne Grace visszavágót kért Tenille Dashwood-tól, összecsapott egymással a Rascalz és a Good Brothers, Johnny Swinger szembenézett Fallah Bahh-val, megtudhattuk ki támadta meg múlt héten Eddie Edwards-ot, valamint Madman Fulton és Ace Austin kiálltak a North ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Taya Valkyrie & Rosemary vs. Havok & Nevaeh

Egy női csapatmérkőzéssel kezdődött az eheti IMPACT! adás, ahol Rosemary segítséget kért Taya Valkyrie-től, a Havok és Nevaeh elleni viszályában. Havok kezdetben lerohanta Taya-t, de a csere után Rosemary már átvette az irányítást. Rosemary és Taya előbb eltávolították a ringből Havok-ot, majd Taya a Road to Valhalla mozdulata után kikopogtatta Nevaeh-t. A meccs után Tasha Steelz és Kiera Hogan befutottak az arénába, és megtámadták Taya-ékat. Nevaeh és Havok ezt követően visszamentek a ringbe, így Kiera-ék jobbnak látták ha elhagyják az arénát

Karl Anderson és Luke Gallows vicces történeteket meséltek a színfalak mögött. A Motor City Machine Guns tagjai ezt meghallották, és finoman közölték a srácokkal, hogy ha jobban koncentrálnának a ringbeli munkájukra a vicces történetek helyett, akkor akár még csapatbajnokok is lehetnének.

Gia Miller közölte Deonna Purrazzo-val, hogy a Victory Road-on kockára kell tennie a Knockouts Championship címét Susie ellen.

Tenille Dashwood vs. Jordynne Grace

Jordynne Grace azok után, hogy egy hete vereséget szenvedett Tenille Dashwood-tól, rögtön visszavágót kért a lánytól. Jordynne nem követte el ugyan azt a hibát mint múlt héten, most ő kezdett el dominálni a mérkőzés korai szakaszától, és mindjárt be is akart vinni egy Grace Driver-t az ellenfelének. Kaleb látta a meccs egy adott pontján, hogy Tenille bajban van, ezért megpróbálta elterelni Jordynne figyelmét. Ekkor Tenille két vállra fektette Jordynne-t, de a korábbi női bajnok fordított a tushelyzetből, és egy szorító fogásba fogta Tenille-t, aki kénytelen volt feladni a mérkőzést.

Moose továbbra sem találja EC3-t, de egy dolgozó mondta neki, hogy nézzen be az egyik szobába. Moose, benyitott de ott újfent nem EC3-t találta. Ekkor EC3 egy újabb üzenetet küldött Moose-nak, és meghívta őt a TNA világbajnoki cím temetésére, amit jövő hétre tervez.

Rich Swann már javában készül a Bound for Glory PPV-re, ahol megküzdhet Eric Young-gal a világbajnoki címért. Az orvosa szerint Swann jó úton halad a rehabilitációjában.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük, ahogy Gail Kim elhódította a Knockouts Championship címet Madison Rayne-től a 2012-es Victory Road PPV-n.

Heath és Rhino megünnepelték, hogy mekkora sikert aratott a múlt heti kampányuk. Ez nem tetszett Hernandez-nek, és a Reno Scum-mal közösen visszaszerezték az ellopott pénzt Heath-től. A szegmens után Rhino felkereste Scott D'Amore-t, és kiharcolt egy mérkőzést a Victory Road-ra a Reno Scum ellen, amin Heath a csapattársa lehet.

Rascalz vs. The Good Brothers

Karl Anderson és Dez kezdték a küzdelmet, majd nem sokkal később már becsatlakozott Gallows is a mérkőzésbe. Dez és Wentz eltávolították a ringből Big LG-t, majd megpróbálták végrehajtani a speciális Standing Moonsault mozdulatukat Anderson-on, de Wentz Anderson térdére érkezett az ugrást követően. Ekkor Dez kiugrott a kötelek közül a ring mellett álló Gallows-ra, de a Good Brothers frontembere visszahajította Dez-t a szorítóba. Anderson ezt kihasználta és egy Spinebuster-rel a földre küldte Dez-t, majd Gallows-szal közösen még kiosztott neki egy Magic Killer-t amivel meg is nyerték a mérkőzést. A meccs után Anderson elmondta, hogy meg akarják szerezni a csapatbajnoki öveket, és kihívták a Motor City Machine Guns-t egy címmérkőzésre amire a Bound for Glory-n kerül majd sor.

Brian Myers és Tommy Dreamer összefutott egymással a folyosón. Brian meg akarta támadni Dreamer-t, de végül megállapodtak, hogy a Victory Road-on fognak szembenézni egymással.

A színfalak mögött Kaleb leszervezett egy visszavágót Tenille Dashwood-nak a Victory Road-ra Jordynne Grace ellen.

Johnny Swinger vs Fallah Bahh 

Johnny Swinger nem fogadta el, hogy John E. Bravo Fallah Bahh-t nevezte meg a tanújának az esküvőjére, és ezért kihívta egy mérkőzésre Bahh-t. A felek megbeszélték, hogy a győztes lesz Bravo tanúja az esküvőn. A meccset megnézték a Wrestle House résztvevői a ring mellől, ami jól is jött Swinger-nek, ugyanis a meccs egy adott pontján leütötte Bahh-t azzal a majommal, amit Crazzy Steve szokott viselni a nyakában. Ezzel Swinger megnyerte a mérkőzést, de Bravo kérte a bírót, hogy indítsa újra a meccset, mert Swinger csalással nyert. Az újraindítást követően Bahh lerohanta Swinger-t, majd a ring sarkáról ráugrott az ellenfelére, és megnyerte a mérkőzést, így ő lesz Bravo tanúja az esküvőjén.

Gia Miller interjút készített Rohit Raju-val, aki bejelentette, hogy a Victory Road-on nyílt kihívást fog hirdetni az X-Division bajnoki címére. Erre felfigyelt TJP, és rögtön kihívta Rohit-ot. A bajnok elutasította TJP kihívását, mondván olyan embernek szeretne lehetőséget adni, akit még nem győzött le.

Eddie Edwards ringhez való érkezésével folytatódott az adás. Eddie-t egy hete valaki megtámadta, amikor el akarta hagyni az arénát. A korábbi világbajnok Eric Young-ra gyanakodott, és kérte tőle, hogy jöjjön be az arénába. Ekkor felcsendült Sami Callihan bevonulózenéje, aki közölte Eddie-vel, hogy tudja ki támadta meg múlt héten. Ekkor elsötétült az aréna, és Eddie Ken Shamrock-kal találta szemben magát. Shamrock lerúgta Eddie-t, majd Ankle Lock fogásba fogta az amúgy is sérült lábát. Sami ezt már a ring mellől nézte végig, amiből arra lehet számítani, hogy Callihan és Shamrock valamilyen szövetséget kötött egymással.

Eric Young végignézte egy monitoron, ahogy Shamrock megtámadta Eddie-t, és természetesen tetszett neki amit látott. A világbajnok megjegyezte, hogy nem fog felelősséget vállalni amiatt, ami Eddie Edwards-al fog történni a Victory Road-on. 

Kylie Rae meglátogatta az öltözőben Susie-t, és adott neki egy új térdvédőt a Deonna Purrazzo elleni mérkőzésére, valamint elmondta neki, hogy nem fog rá haragudni, ha elhódítja a Knockouts Championship címet a Victory Road-on. 

The North vs. Ace Austin & Madman Fulton 

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Ace Austin és Madman Fulton szembenéztek a North párosával. A mérkőzés korai szakaszában Fulton esélyt sem adva lerohanta a North tagjait, de aztán Page és Alexander összeszedték magukat, és megmutatták miért is birtokolták több mint egy évig a csapatbajnoki címeket. Előbb kihajították a ringből Fulton-t, majd az egyedül maradt Ace Austin-on végrehajtották a befejező Northern Assault mozdulatukat, amivel meg is nyerték a mérkőzést. A meccs után a Good Brothers tagjai bejöttek az arénába, hogy inzultálják a North-ot. Fulton és Austin ekkor visszamentek a ringbe és megtámadták Anderson-t és Gallows-t. Ezt Chris Sabin és Alex Shelley nem nézték tétlenül, és ők is besiettek az arénába. Végül a négy csapat egymásnak feszülésével zárult az adás.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.