Header Ads

IMPACT! 2020. október 6. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban EC3 el akarja temetni a TNA világbajnoki címet, Scott D'Amore leül tárgyalni Heath-el, Rohit Raju kockára teszi az X-Division bajnoki övét, Ace Austin és Madman Fulton kihívják a Motor City Machine Guns-t, az XXXL visszavágót kér a Rascalz-tól, újra szembenéz egymással Tommy Dreamer és Brian Myers, betekintést nyerhetünk Rich Swann rehabilitációjába, valamint Taya Valkyrie és Rosemary megküzd Tasha Steelz és Kiera Hogan párosával.

EC3 a Victory Road adásban tovább folytatta az elmejátékát Moose-szal, és megígérte neki, hogy ezen a héten el fogja temetni a TNA világbajnoki címet.
Heath végre kapott egy esélyt, és a kötelek közé léphetett Rhino csapattársaként a Victory Road-on. A páros legyőzte a Reno Scum tagjait, a meccs után pedig Scott D'Amore elsőként gratulált a győzelmükhöz. A vezető ma este hajlandó lesz leülni egy asztalhoz, hogy beszéljen Heath-el egy esetleges szerződésről.
Rohit Raju a Victory Road-on kockára tette az X-Division bajnoki címét Willie Mack ellen. A mérkőzést Mack nyerte, de Rohit megőrizhette az övét, ugyanis kiszámolással ért véget a küzdelem. Raju most újra a kötelek közé lép, hogy megvédje a bajnoki övét. 
A Motor City Machine Guns, a North, a Good Brothers valamint Ace Austin és Madman Fulton párosa a Bound for Glory PPV-n meg fog küzdeni a csapatbajnoki címekért. Addig azonban még Fulton és Austin egy tét nélküli küzdelemre hívja az aktuális csapatbajnokokat.
Dez és Wentz a Victory Road-on legyőzték Acey Romero és Larry D párosát. Most a felek újra megküzdenek egymással egy visszavágó mérkőzés keretein belül.
Brian Myers és Tommy Dreamer a hétvégén először néztek szembe egymással. Azt a küzdelmet Myers nyerte, de a meccs után Dreamer és Brian újra összeszólalkozott egymással így ma este is a kötelek közé fognak lépni.
Rich Swann már javában készül a Bound for Glory-ra, ahol megküzdhet a világbajoki címért Eric Young-gal. Rich jól halad a rehabilitációjával, és ezt egy hete az orvosa is megerősítette.
Rosemary és Taya Valkyrie múlt héten legyőzték Nevaeh és Havok párosát. A két korábbi női bajnok ezen a héten is a ringbe lépnek, ellenfeleik pedig Tasha Steelz és Kiera Hogan lesznek.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.