Header Ads

IMPACT! 2020. október 3. Victory Road - Előzetes

Ma este lesz látható az Impact Wreslting soron következő gálája, a Victory Road. Az eseményt kizárólag az Impact Plus oldalon lehet majd nyomon követni. 

Tenille Dashwood hosszú kihagyást követően nemrég visszatért az Impact Wrestling-hez, első ellenfele pedig Jordynne Grace volt. Tenille legyőzte Jordynne-t, majd a korábbi női bajnok revansot tudott venni egy visszavágó alkalmával. A két lány most újra meg fog mérkőzni egymással.
Brian Myers miután befejezte a viszályát Willie Mack-kel, összetűzésbe keveredett Tommy Dreamer-rel. A felek ma este néznek először szembe egymással.
Heath és Rhino pár hete kijátszották Hernandez-t, és ellopták tőle a pénzét. Hernandez ezért ráküldte a Reno Scum tagjait Rhino-ékra. Ezt követően Rhino felkereste Scott D'Amore-t, hogy szeretné, ha Heath segíthetne neki a Reno Scum elleni mérkőzésén. D'Amore végül megadta a lehetőséget Heath-nek, és aki így a kötelek közé léphet Rhino csapattársaként.
Azt már tudni lehet, hogy a Bound for Glory PPV-n a Motor City Machine Guns tagjai kockára fogják tenni a csapatbajnoki címeiket Ace Austin és Madman Fulton, a North, valamint a Good Brothers ellen. Addig azonban a csapatok egy-egy tagja még szembenéz egymással Ace Austin, Karl Anderson, Alex Shelley és Josh Alexander személyében.
Az este folyamán terítékre kerül majd a női bajnoki cím, ugyanis Susie kap egy lehetőséget, hogy elhódítsa a Knockouts Championship övet Deonna Purrazzo-tól.
Rohit Raju ma este egy nyílt kihívás hirdet az X-Division bajnoki címére.
Az este főmérkőzésén Eddie Edwards visszavágót kér Eric Young-tól, hogy visszaszerezhesse a világbajnoki címét.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.