Header Ads

IMPACT! 2020. október 24. - Bound for Glory - Összefoglaló

Múlt szombat este rendezte meg az Impact Werstling a soron következő gáláját, a Bound for Glory-t. Az este folyamán terítékre került az összes bajnoki cím, köztük a világbajnok is, amit Eric Young tett kockára Rich Swann ellen.

A Pre-Show itt a Main Card itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá! 

Jon Burton, Madison Rayne, és D'Lo Brown köszöntötték a nézőket a gála előtti felvezető műsorban. 

Miután a kommentátorok üdvözölték a nézőket, egy rövid videó összeállítást nézhettünk meg Rich Swann és Eric Young feudjából, akik az este folyamán a főmérkőzést fogják vívni egymással a világbajnoki címért. 

Ezt követően Bret Hart üdvözlő üzenetét láthattuk, amiben elmondta, hogy Ken Shamrock mennyire profi ringen belül és kívül, ezért nála jobban senki nem érdemelné meg, hogy beavassák a Hall of Fame részlegbe.

A következő viszály amibe betekintést nyerhettünk, az Deonna Purrazzo és Kylie Rae hetek óta tartó konfliktusa volt. Deonna elmondta az interjúja során, hogy készen áll az esti mérkőzésére, és ki fogja tépni Kylie karját a vállából.

A hardcore legenda Mick Foley, Bas Rutton, Ariel Helwani, és Chael Sonnen is tiszteletét fejezte ki videó formájában Ken Shamrock felé.

The Rascalz vs. The Deaners

A gála felvezető mérkőzését a Rascalz és a Deaners formáció vívta egymással. Cousin Jake és  Wentz kezdték a küzdelmet. Jake nekidobta Wentz-et Dez-nek, így mindketten kiestek a ringből. Ekkor Cody ki akart ugrani a kötelek közül, de ezt Dez nem hagyta neki. Miután mindannyian visszamentek a ringbe, Dez és Wentz végre akarta hajtani a szokásos Standing Moonsualt mozdulatukat Cody-n, de Wentz Cody térdére érkezett. Ekkor a Deaners formáció tagjai elkapták Dez-t, és egy Double Powerbomb mozdulat után kikopogtatták a Rascalz csapat frontemberét.

A következő videó összeállítást a csapatbajnoki címmérkőzés résztvevőiről nézhettük meg. A Good Brothers tagjai el is mondták, hogy van egy cím amit még nem sikerült elhódítaniuk, de ez az este folyamán meg fog változni. Gallows szerint nem kérdés, hogy ők a világ legjobb Tag Team csapata, kaptak is erről már egy trófeát, de azt egy távoli ország homokjai közt hagyták. 

A következő ember aki videó formájában üzent Shamrock-nak az The Rock volt. Rock szívesen emlékszik vissza azokra az időkre, mikor Shamrock-kal lépett a szorítóba, mivel elképesztő mérkőzéseket vívtak egymással. Szerinte Ken-nek nagy szerepe volt az Attitude Era sikereiben. Rock a testvéreként tekint Shamrock-ra, gratulált neki és, és azt kívánta, hogy élvezze az Impact Wrestling Hall of Fame részlegébe való beavatását. 

A videó után Matt Striker az arénába hívta az újdonsült Hall of Famer Ken Shamrockot. Shamrock köszönetet mondott a videókért amit küldtek neki. Szerinte hosszú volt az út amíg eljutott idáig, és ebben sok ember segített neki. Ken köszönetet mondott Vince McMahon-nak, aki lehetőséget adott neki a WWE-ben, Bret Hart-nak, aki segített megformálni a karakterét, The Rock-nak a beszédért, és a családjának, köztük a feleségének, valamint a rajongóinak, akik nélkül nem tudta volna elérni a sikereit.

Matt Striker helyét Don Callis mellett átvette Josh Mathews a kommentátorasztalnál, majd kezdetét vette a Bound for Glory gála.

Rohit Raju (c) vs. Chris Bey vs. Jordynne Grace vs. Trey vs. TJP vs. Willie Mack - Impact X-Division Championship Match

A gála első mérkőzésén Rohit Raju tette kockára az X-Division bajnoki címét Chris Bey, Jordynne Grace, Trey, TJP és Willie Mack ellen. Rohit a meccs elején el akarta hagyni az arénát, de ezt a többiek nem engedték neki. Ezt követően visszament mindenki a ringbe, és kezdetét vette a küzdelem. Willie egymás után terítette le az embereket, ami után TJP egy Mamba Splash-el ráugrott a földön fekvő Trey-re. Ezt észrevette Rohit, és lerúgta TJP-t, hogy ő kopogtassa ki Trey-t. Rohit Raju ezzel megvédte az X-Division bajnoki címét.

A szünetben a Wrestle House résztvevői beszélgettek egymással, de Jimmy Jacobs szólította őket, hogy kezdődik a Gauntlet mérkőzés. Heath feltüzelte a meccsre Rhino-t.

Call Your Shot Gauntlet

Rhino és a visszatérő korábbi X-Dvision bajnok Shawn Daiveri kezdték a mérkőzést, majd folyamatosan érkeztek a birkózók a ringbe az alábbi sorrendben: Larry D, Crazzy Steve, Acey Romero, Tenille Dashwood, Havok, Brian Myers, Swoggle, Tommy Dreamer, Alisha, Kiera Hogan, Taya Valkyrie, Fallah Bahh, James Storm, Adam Thornstowe, Luster the Legend, Heath, Sami Callihan és végül Hernandez. A mérkőzés meglepetésembere abszolút a korábbi világbajnok James Storm volt, aki egészen az utolsó négyesig a ringben tudott maradni. Őt és Heath-et Sami Callihan végül kiejtette így Rhino-val közösen már csak ketten maradtak a kötelek között. Sami kiosztott egy Piledriver-t Rhino-nak, aki erre válaszul bevitt egy Gore-t Callihan-nek amivel megnyerte a mérkőzést, és vele a Call Yourr Shot trófeát. 

A backstage-ben Gia Miller interjút készített a North tagjaival, akik eltökélték, hogy az este folyamán megfosztják a Motor City Machine Guns-t a bajnoki címektől, és újra a Tag Team divízió élére kerülnek.

EC3 vs. Moose

EC3 és Moose egy ismeretlen helyen találkozott egymással. Az épületben felállított ring körül EC3 emberei várták Moose-t, Moose magával vitte a TNA világbajnoki övet is az arénába, majd miután mindketten beléptek a kötelek közé, elkezdődött a harc. Moose a mérkőzés elején felülkerekedett EC3-n, de a korábbi kétszeres világbajnok a meccs egy adott pontján összeszedte magát, és be akarta vinni a régi One Percent befejező mozdulatát az ellenfelének. Ekkor azonban bevillantak neki emlékek a múltjából, ami kizökkentette. Ezt kihasználta Moose, és egy Spear-rel a földre küldte EC3-t, majd nekiesett a bajnoki övvel. EC3 ezután már nem tudta folytatni a meccset, így Moose jött ki győztesen kettőjük párharcából.

Ken Shamrock vs. Eddie Edwards

Az újdonsült Hall of Famer-t elkísérte az arénába Sami Callihan, hogy a ring mellől nézze meg  Shamrcok és Eddie küzdelmét. Ken elképesztő rutinjának köszönhetően számos fogást bemutatott Eddie-n. A korábbi világbajnok később már vissza tudott válaszolni az ellenfelének, és bevitte a Boston Knee Paty rúgását Shamrock-nak. Sami ekkor közbeavatkozott, és elsötétítette az arénát. Miután visszajöttek a fények, Sami a baseballütőjével, Eddie pedig a bambuszbotjával állt szemben egymással. Shamrock kihasználta, hogy Eddie Callihan-nel volt elfoglalva, és bevitt neki egy Belly-to-Belly Suplex-et, majd Ankle Lock-ba fogta a lábát. Eddie Edwards itt már nem tudta tovább folytatni a meccset, és feladta a küzdelmet.

Motor City Machine Guns (c) vs. Good Brothers vs. Madman Fulton & Ace Austin vs. The North  - Impact World Tag Team Championship Match

Motor City Machine Guns tagjai érkeztek meg utolsóként az arénába, de Ethan Page és Josh Alexander azt sem várta meg, hogy a bajnokok belépjenek a szorítóba, rögtön nekiestek Shelly és Sabin párosának. Alexander a rámpán bevitt egy Piledriver-t Alex Shelley-nek, aki ezt követően már nem is tudott jelen lenni a mérkőzésen. Így Sabin egyedül próbált meg helytállni a küzdelem során, amit a többiek ki is használtak. A North tagjai előbb eltávolították a ringből Fulton-t, Austin-t, és Sabin-t, majd nekiestek a Good Brothers-nek. Anderson és Gallows ekkor válaszként megpróbálták végrehajtani a Magic Killer-t Alexanderen, de ez nem sikerült nekik. Josh ezután kilökte a ringből Big LG-t, majd Page leütötte a bajnoki övvel Anderson-t, akit így már könnyedén tusba tudott fogni Alexander. A North ezzel megnyerte a mérkőzést és vele a csapatbajnoki címeket.

Deonna Purrazzo (c) vs. Kylie Rae - Impact Knockouts Championship Match

Elsőként Deonna Purrazzo és Kimber Lee érkeztek az arénába, majd felcsendült Kylie Rae bevonulózenéje, de a kötelező kihívó nem jelent meg. A bajnok mikrofont ragadott és elmondta, hogy nem lepődött meg, azon hogy Kylie nincs itt, de ő megígérte, hogy kockára teszi az este folyamán a Knockouts Championship címét, így nyílt kihívást hirdetett. Ekkor megjelent az arénában Su Yung és kezdetét vette a mérkőzés. A felek nem sokkal a gong után már a ringen kívül találták magukat. Miután visszamentek mindketten a kötelek közé, Deonna megpróbálta a szorító fogásaival feladásra kényszeríteni az ellenfelét, de Su nem adta fel a küzdelmet. Deonna az egyik rúgásával véletlen eltalálta a bírót, aki így nem látta, hogy Kimber Lee felment a ringbe, és egy székkel megtámadta Su Yung-ot. Deonna még Kimber Lee segítségével sem tudta megállítani Su-t, aki a Panic Switch finisher-ével pontot tett a meccs végére. Su Yung ezzel legyőzte Deonna Purrazzo-t, és lett a szervezet új női bajnoka.

A szünetben Josh Mathews bejelentette, hogy a cég visszahozza a Knockouts Tag Team bajnoki öveket, amik először majd a január 16-ai Hard to Kill PPV-n találnak gazdára.

Eric Young (c) vs. Rich Swann - Impact World Championship Match

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Eric Young kockára tette a világbajnoki címét Rich Swann ellen. Swann a meccs egy adott pontján megütötte a nyakát a ring sarkánál, amit EY észrevett, és innentől folyamatosan azt támadta, hogy ezzel gyengítse az ellenfelét. Swann a fájdalmai ellenére minden erejét összeszedte, és visszatámadt Young-nak. Előbb bevitt két hatalmas Cutter-t EY-nak, majd a befejező Fenix Splash ugrása után kikopogtatta az ellenfelét. Rich Swann ezzel legyőzte Eric Young-ot, és elhódította tőle a világbajnoki címet. A meccs után a roster tagjai bejöttek az arénába, és gratuláltak Rich Swann-nak.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.