Header Ads

IMPACT! 2020. október 24. - Bound for Glory - Előzetes

Ma este rendezi meg az Impact Werstling a soron következő gáláját, a Bound for Glory-t. Az este folyamán terítékre kerül az összes bajnoki cím, köztük a világbajnok is, amit Eric Young tesz kockára Rich Swann ellen.

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is lesz a gálán egy húsz emberes Call Your Shot Gauntlet mérkőzés. A Battle Royal szabályok szerinti meccsnek a győztese kap egy kihívó jogot az általa választott bajnoki címre. A meccs ezen felül tartogat még meglepetéseket, ugyanis Heath csak akkor kap szerződést Scott D'Amore-tól, ha ő, vagy Rhino megnyerik a küzdelmet. Ha ez nem így lesz, mind a kettőjüknek el kell hagyniuk a szervezetet. Rhino nincs könnyű helyzetben, ugyanis ő lesz az első birkózó, aki kezdi majd a mérkőzést.
Végéhez érkezik EC3 és Moose hónapok óta tartó viszálya. Moose két hete vissza szerezte a TNA világbajnoki címet EC3-től, de a korábbi kétszeres világbajnok megígérte, hogy el fogja égetni az övet. Moose és EC3 egy ismeretlen helyen fognak megküzdeni egymással.
Sami Callihan eltökélte, hogy előhozza Ken Shamrock-ból a régi énjét. A világ legveszélyesebb embere hallgatott Sami-re, és megtámadta Eddie Edwards-ot. Ken Shamrock a gála idején már az Impact Wrestling Hall of Fame tagjának mondhatja magát, és újdonsült beavatottként szembe fog nézni Eddie-vel.
Kylie Rae még a Slammiversary PPV-n szerezte meg a kötelező kihívó jogot a Knockouts Championship címre. Kylie elérkezettnek látta az időt, és kihívta egy címmérkőzésre az aktuális női bajnok Deonna Purrazzo-t.
A gálán természetesen terítékre kerül az X-Division bajnoki cím is. Rohit Raju Chris Bey, Trey, Willie Mack, TJP és Jordynne Grace ellen fogja kockára tenni az övét.
A Motor City Machine Guns csapatbajnoki uralkodása több párosnak is szúrja már a szemét egy ideje. Most a North, a Good Brothers, valamint Ace Austin és Madman Fulton párosa azon lesznek, hogy véget vessenek Alex Shelley és Chris Sabin uralkodásának.
Az este főmérkőzése a világbajnoki címért fog zajlani. Eric Young egymás után többször is megtámadta Rich Swann-t, hogy ne tudjon ott lenni a gálán, de a korábbi X-Division bajnok mindent elkövetett annak érdekében, hogy felépüljön a bokasérüléséből, és bosszút álljon EY-on.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.