Header Ads

IMPACT! 2020. október 20. - Utolsó adás a Bound for Glory előtt - Összefoglaló

 Az eheti IMPACT! adásban láthattunk egy öt emberes küzdelmet aminek még jelentősége lesz a Bound for Glory PPV-n, Rosemary szembenézett Havok-kal, Eddie Edwards kihívta Sami Callihan-t, Willie Mack, Trey és TJP hármasa megmérkőzött Rohit Raju, Chris Bey és Jordynne Grace csapatával, valamint a North tagjai kiálltak a Good Brothers ellen.

A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Hernandez vs. Cousin Jake vs. Rhino vs. Alisha vs. Heath – Winner Enters Call Your Shot Gauntlet at BFG #20, Loser Enters #1

Egy öt emberes küzdelemmel kezdődött az eheti IMPACT! adás, aminek a győztese 20.-ként, a vesztese pedig elsőként lép majd a kötelek közé a Bound for Glory-n megrendezésre kerülő Call Your Shot Gauntlet mérkőzésen. A meccs elején Alisha nem hagyta, hogy a négy férfi semmibe vegye őt, ami a későbbiekben visszájául sült el. Amég Heath Cousin Jake-kel volt elfoglalva, addig Rhino nekiesett Hernandez-nek. Hernandez kihasználta, hogy Alisha bele akart szólni a mérkőzésbe, így amikor Rhino megindult felé egy Gore-ral, ő félrelépett, Rhino pedig Alisha-t találta el. Ettől Rhino kizökkent, amit Hernandez kihasznált, és egy Schoolboy mozdulat után kikopogtatta őt. Így Rhino elsőként, Hernandez pedig utolsóként lép majd a ringbe a Gauntlet mérkőzésen.

A mérkőzés után megnézhettük egy rövid összefoglaló videóban Moose és EC3 viszályát. Moose ezt követően leült Jimmy Jacobs-szal beszélgetni, de az interjú nem tartott sokáig, mert Moose alkalmatlannak találta Jacobs-ot erre a beszélgetésre. Miután Moose elhagyta a szobát, megjelentek EC3 emberei, és elrabolták Jimmy-t. 

Rosemary és John E. Bravo jövő héten összeházasodnak, addig azonban még Bravo-nak sok mindent el kell intéznie, ami miatt feszült volt. Ez Taya Valkyrie-t is meglepte, és próbálta megnyugtatni Bravo-t.

Rosemary vs. Havok

A szegmens után Rosemary és Havok mérkőzése következett, aminek szintén volt egy tétje. Ha Rosemary legyőzi Havok-ot, akkor Havok segít neki feltámasztani James Mitchell-t, hogy ott lehessen az esküvőjén. Ennek érdekében mindent meg is tett Rosemary, és rövid idő alatt, egy Spear-rel pontot is tett a mérkőzés végére. A meccs után Rosemary kérte Havok-ot, hogy kísérje ki az arénából, és tartsa be az ígéretét.

Kylie Rae egy rövid videóban elmondta, hogy azt szeretné, ha a kislányok szerte a világban példaképként tekintenének rá, és ehhez szombat este le kell győznie Deonna Purrazzo-t, és el kell tőle hódítania a Knockouts Championship címet. 

Jimmy Jacobs megérkezett EC3-hez. EC3 elmondta Jimmy-nek, hogy mit gondol Moose-ról, majd megígérte neki, hogy el fogja égetni a TNA világbajnoki címet a Bound for Glory PPV-n.

Sami Callihan vs. Eddie Edwards 

Ken Shamrock a Bound for Glory-n szembe fog nézni Eddie-vel, előtte azonban még várt egy mérkőzés a korábbi világbajnokra Sami Callihan ellen. Eddie rögtön a meccs elején eltávolította Sami-t a ringből, majd kiugrott rá a kötelek közül egy Dive-val. Sami válaszként végrehajtott egy Suplex-et a rámpán Eddie-n. Miután mindketten visszamentek a ringbe, Sami bevitt egy Brainbuster-t az ellenfelének, de Eddie fordítani tudott, és előbb egy Hurricanrana-t, majd egy Tiger Driver-t is végrehajtott Callihan-en. Sami ekkor elővette a telefonját, ami után elsötétült az aréna, és megjelent Ken Shamrock. Shamrock megtámadta Eddie-t, és Ankle Lock-ba fogta a lábát.

Willie Mack, Trey & TJP vs. Rohit Raju, Jordynne Grace & Chris Bey

Mielőtt Rohit Raju kockára tenné az X-Division bajnoki övét a Bound for Glory-n, még egyszer a kötelek közé lépett egy csapatmérkőzés keretein belül. Rohit-nak Jordynne Grace és Chris Bey voltak a társai, de a meccs egy adott pontján Bey úgy gondolta, hogy átveszi az irányítást a bajnoktól. Bey tusba fogta Trey-t, majd ugyan ezt megtette Rohit is, amin a két birkózó összeszólalkozott, és Chris Bey kiosztott egy hatalmas Cutter-t Raju-nak. Ezt észrevette Trey, és egy Superkick-el lerúgta Bey-t, majd kikopogtatta a földön fekvő Rohit Raju-t, ezzel megnyerve a csapatának a küzdelmet.

Eric Young interjút adott Gia Miller-nek. A világbajnok elmondta, hogy nem ő okozta az elmúlt hetek problémáit, hanem Rich Swann és Scott D'Amore, majd figyelmeztetett mindenkit, hogy ne üssék bele az orrukat az üzletébe. Ekkor megjelent Rich Swann és nekiesett EY-nak. 

The North vs. The Good Brothers 

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol a korábbi csapatbajnok North formáció nézett szembe Karl Anderson és Luke Gallows párosával. A két csapat tagjai nem sokáig tudták türtőztetni magukat, az elszabadult indulatoknak az lett az eredménye, hogy a bíró DQ-val véget vetett a mérkőzésnek. Ekkor megjelent az arénában Ace Austin és Madman Fulton, majd az aktuális csapatbajnok Motor City Machine Guns is. Karl Anderson és Luke Gallows végül egyedül maradt a ringben Chris Sabin-nel és Alex Shelley-vel. Anderson kezet nyújtott Shelley-nek, aki el is fogadta a kézfogást, de a Good Brothers tagjai végül meggondolták magukat, és megtámadták a Motor City Machine Guns-t, jelezve feléjük, hogy el akarják hódítani tőlük a csapatbajnoki címeket.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.