Header Ads

IMPACT! 2020. október 20. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban a North összecsap a Good Brothers-szel, Rohit Raju, Jordynne Grace és Chris Bey kiállnak TJP, Trey és Willie Mack hármasa ellen, Eddie Edwards szembenéz Sami Callihan-nel, Moose beszélni fog Jimmy Jacobs-szal az EC3-vel való viszályáról, valamint Rosemary megküzd Havok-kal.

Hetek óta tart a viszály a Motor City Machine Guns, a Good Brothers, a North,valamint Ace Austin és Madman Fulton párosa között. A négy csapat megküzd egymással a csapatbajnoki címekért szombat este, addig azonban még Ethan Page és Josh Alexander egyszer a kötelek közé lép Karl Anderson és Luke Gallows párosa ellen.
Rohit Raju a Bound for Glory PPV-n kockára teszi az X-Division bajnoki címét Jordynne Grace, Chirs Bey, TJP, Trey és Willie Mack ellen. A felek a gála előtt még egyszer szembenéznek egymással egy csapatmérkőzés keretein belül, ahol Rohit csapattársai Chris Bey és Jordynne Grace lesznek, Trey-é pedig TJP és Willie Mack.
Ken Shamrock nemrég megtámadta Eddie Edwards-ot, ami Sami Callihan-nek volt köszönhető. Shamrock és Eddie megküzdenek egymással a Bound for Glory-n, de előtte még Sami úgy döntött. hogy kihívja egy mérkőzésre a korábbi világbajnokot.
Hosszú hetek után Moose végre múlt héten visszaszerezte a TNA világbajnoki övét EC3-től. Moose ma este leül Jimmy Jacobs-szal, és elmondja mit gondol az elmúlt hetek történéseiről.
Havok egy hete elmondta Rosemary-nek, hogy csak egy esetben segít neki visszahozni James Mitchell-t. Rosemary-nek le kell őt győznie egy egyéni mérkőzés keretein belül. Rosemary elfogadta Havok ajánlatát, így ma este kiáll ellene.
Rosemary és John E. Bravo hamarosan össze fog házasodni egymással. A pár az este folyamán egy esküvői próbát fog tartani.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.