Header Ads

Goldberg hamarosan visszatérhet és célkeresztbe veheti Reignst

Goldberg a WrestleMania 36 óta először jelent meg a WWE-ben a múlt heti SmackDownon.

Goldberg még Universal Bajnokként – (Fotó: WWE)

A korábbi kétszeres Universal Bajnok a WWE ThunderDome-on keresztül megtekintette Roman Reigns és Braun Strowman Universal Bajnoki Címmérkőzését a múlt pénteki SmackDownon. Goldberg még februárban nyerte meg a bajnoki címet nagy meglepetésre a legyőzhetetlennek vélt "The Fiend" Bray Wyattől. Goldberg végül Roman Reigns ellen védett volna címet a WrestleMania 36-on, de mivel a Big Dog a járvány miatt lemondta a meccset végül Braun Strowman mért rá akkor megsemmisítőnek vélt vereséget.

Az Inside the Ropes szerint több oka is volt Goldberg virtuális vendégszereplésének. Egyrészt a WWE növelni akarta a SmackDown szezon premieres nézettségét, másrészt kicsit előrevetíteni a jövőt, ami a Royal Rumble terveit illeti. Várhatóan Reigns és Goldberg az elkövetkező időszakban újra viszályba kezd egymással, amit ezúttal valóban egy mérkőzéssel zárnának le. 

Vince McMahon azért hívja vissza Goldberget, mert úgy véli van még értéke a nevének, ami plusz bevételeket hoz a konyhára. Ha nem lenne koronavírus-helyzet, akkor a WWE ismét vinné magával az 53 éves pankrátort a Szaúd-Arábiába, ahol sok pénzt kereshet a szervezet. Goldberg az elkövetkező években még biztosan ne vonul vissza.

Még szerződésben állok a WWE-vel egészen 2022-ig, 2023 magasságáig. Évente két meccset kell teljesítenem, de az idén már elértem ezt a határt még április 5-én a WrestleManián, ezen furcsa körülmények között. Sok menő dolgot fogunk még csinálni, amit az emberek hamarosan megismerhetnek. Továbbra is erős az elkötelezettségem a WWE-hez, pedig már 53 éves vagyok. Korábban el sem tudtam volna képzelni ezt, főleg azután, hogy annak idején viccelődtem Ric Flair korával, amiért ő negyven felett is birkózott.

– mondta Goldberg az év korábbi szakaszában.

(Forrás: ComicBook

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.