Header Ads

Egy helyen a Goldberg, a John Cena és a The Rock pletykák

Úgy tűnt, hogy Goldberg hamarosan visszatérhet, de erre valószínűleg már csak 2021-ben kerül sor. John Cena és The Rock is leghamarabb jövőre térhetne vissza.

The Rock segített Roman Reignst a 2015-ös Royal Rumble megnyerésében –(Fotó: WWE)

Goldbergnek idén két mérkőzése volt. Az elsőn Szaúd-Arábiában legyőzte a "The Fiend" Bray Wyattet amivel Universal Bajnok lett, míg a másodikon veszített Braun Strowman ellen a WrestleMania 36-on, amellyel ugrott az öv is. Habár a korábbi nehézsúlyú világbajnok két hete megjelent a SmackDownon, mint néző, idén már nem birkózhat, mivel a szerződése évi két mérkőzésre szól. Pedig úgy tűnt, hogy ősszel ő lesz Roman Reigns következő ellenfele, hogy befejezzék azt a viszályt, amit a koronavírus miatt egyszer idén már abbahagytak. Lehet ez lesz 2021 első komolyabb meccse.

John Cena korábban elmondta, hogy minden évben szeretne szerepelni a WWE-ben, amíg csak tud. Nos, ez idén már megtörtént, amikor a WrestleMania 36-on szerepelt egy Bray Wyatt elleni moziszerű mérkőzésen. A Wrestling Observer szerint egyelőre John Cenaval sincsenek tervei a WWE-nek. 

Roman Reigns és Goldberg nagy összecsapása végül elmaradt – (Fotó: WWE)

Goldberg és John Cena szereplése még valószínűsíthető a WrestleMania 37-en, bár még rendkívül messze van az esemény. The Rock megjelenése szokás szerint kétséges, pedig a WrestleMania 29 óta minden évben összehozzák a pletykák egy nagyobb név ellen. Évekig Triple H volt az opció, most viszont Roman Reigns. Előbbi párosításra utoljára az Attitude Érában került sor, de ez valószínűleg már így is marad. A "Szikla" legutóbb a WrestleMania 32-n birkózott egy hat másodperces mérkőzésen Erick Rowan ellen, de ha szigorúan vesszük, akkor az utolsó meccse John Cena ellen volt azon a bizonyos WM29-en, még 2013-ban. 

A Wrestling Observer nem hallott a WWE-ből semmi olyat, hogy Rock ott lesz-e WrestleManián vagy sem. Ugyanakkor ha a nézők visszatérhetnek és The Rock filmes naptárja megengedi, akkor szép utolsó mérkőzést vívhatna Roman Reigns-szel, köszönhetően annak is, hogy rokonok – tették hozzá. Reigns pedig éppen a családi viszályban volt az Uso testvérekkel, mint a WWE Bajnoka. Tehát mikor máskor lenne aktuális az unokatesók párharca, ha nem jövőre?

Ti milyen mérkőzésekben látnátok Cenát, Goldberget és The Rockot tavasszal?

(Forrás: WWFOldSchool)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.