Header Ads

Drew McIntyre szerint a Randy Orton elleni viszályával szintet léphet

Drew McIntyre és Randy Orton viszálya már egy jó ideje tart, mi pedig elővettünk egy olyan interjút, amely még a feud kezdetén készült a skóttal.
Randy Orton és Drew McIntyre a RAW-n szerepelnek – (Fotó: WWE)

Az interjút még a Comic Book készítette Drew McIntyre-rel a SummerSlam előtt. A skót a SummerSlamen és a Clash of Championsön is megtudta védeni a WWE Bajnoki Címet Randy Orton ellen. Kettejük végső összecsapása a vasárnapi Hell in a Cellen esedékes, ahol a cellában mérkőznek meg egymással.
Az igazság az, hogy még mindig abban a pozícióban vagyok, amikor a karakterem építésére van szükség. Sok ember számára még mindig egy új karakter vagyok. Amikor egy olyan emberrel kell birkóznom, mint Randy Orton, akkor fel kell jönnöm az ő szintjére. Amikor valaki először kapcsol ide, akkor rögtön az első kérdése az, hogy én kivagyok. Én vagyok a bajnok oké, a másik Randy Orton őt felismerem – mondják. Aztán amikor felveszem az iramot Randy Ortonnal, akkor ez rögtön megváltozik. Azt mondják majd, oké kedvelem ezt a srácot. Megértem ezt a srácot és kötődöm hozzá, ezentúl követni fogom az útját. Maga a mérkőzés és ez a történet a következő szintre emel majd.

Drew McIntyre a WrestleMania 36-on szerezte meg a WWE Bajnoki Címet Brock Lesnar ellen.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.