Header Ads

Decemberben megint költözhet a WWE

A WWE egy "úttörő ötlettel" állt elő miután bevezette a virtuális rajongókat az arénába.

(Fotó: WWE)

A WWE ahhoz, hogy a tervét megvalósítsa kénytelen volt a Performance Centerből átköltözni az Armway Centerbe, amely szintén a Florida állambeli Orlandoban található meg. A szervezet itt felépített egy óriás szerkezetet, amelyen keresztül rengeteg rajongó vehet részt online az adásokon. Ezt a cég elnevezte WWE Thunderdomenak. A RAW-t, a SmackDownt és az összes gálát ebben az épületben rendezik meg.

A WWE eredetileg négy hétre, október 31-ig írt alá együttműködési megállapodást az aréna üzemeltetőjével, amelyet további egy hónapra meghosszabbítanak. A WrestleVotes információi szerint december elsején új otthont kell találnia a WWE-nek. Három államban, Észak-Karolinában, Texasban és Illinoisban  keresgélnek jelenleg. Fontos, hogy olyan létesítményt kell találnia a promóciónak, ahol egyetlen egy sportcsapat sem játszik, tovább ahová befér a ThunderDomenak hívott szerkezet. A hírek szerint csak az új építésű arénák jöhetnek szóba.

Az sem elképzelhetetlen, hogy az AEW-hoz hasonlóan a WWE is inkább beengedi majd a nézőket kisebb számban, ahol erre az érvényben lévő jogszabályok lehetőséget biztosítanak. Egyelőre viszont semmi sincs hivatalosan megerősítve.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.