Header Ads

Debütált a Capitol Wrestling Center

Az NXT heti adásait a Performance Centerben rendezi meg a WWE, azonban az adások idején Capitol Wrestling Center néven hívják a helyszínt.

(Fotó: WWE)

Az NXT TakeOver 31 előtt a Sports Illustrated számolt be először arról, hogy a Performance Center nagy terme teljes átalakításon esett át. Ugyanúgy, mint a RAW és a SmackDown otthonaként számító WWE ThunderDomeban, a Capitol Wrestling Center is rendelkezik led fallal, amelyen a rajongók online kapcsolaton keresztül megjelenhetnek.

A Capitol Wrestling Center elnevezés a Capitol Wrestling Corporation előtt tiszteleg, amelyet a WWE jogelődjeként Vince McMahon nagyapja Jess McMahon és az édesapja Vincent J. McMahon hozott létre 1953-ban.

A virtuális rajongók mellett minden adáson 100 néző lehet majd jelen, de csak azután, hogy átesett a PCR teszten. A brand vezetője, Triple H elmondta, hogy a száz néző java a Performance Centerben pallérozódó tehetségekből, a birkózók baráti és családi köréből kerül ki, de még így is bejuthat néhány "igazi" rajongó. A nézőket külön csoportokra osztják, amelyek távol lesznek egymástól, illetve mindenkinek kötelező maszkot viselnie.

(Forrás: WWE)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.