Header Ads

Braun Strowman a karrierje végéig hű marad a WWE-hez

Braun Strowman 2013-ban szerződött a WWE-be, majd alig tíz mérkőzéssel a neve mellett debütált a RAW-n.
Braun Strowman – (Fotó: WWE)

Braun Strowman a pályafutása elején nagyon sok kritikát kapott a rajongóktól, de végül rengeteg munkával a háta mögött az egyik legkedveltebb birkózója lett a rosternek. 2017-ben már stabil main eventer volt, de mentális gondokkal küszködött, amelyekből Vince McMahon segítette ki, hiszen gyakorlatilag fiaként kezelte a beszélgetéseik alkalmával. Strowman a Chasing Gloryban beszélgetett Lilian Garciaval, amely interjúban elmondta, hogy soha nem hagyja el a WWE-t.

Ha egy nap majd le kell vennem a birkózó csizmámat a WWE-ben az annak a pillanata lesz, hogy befejezem a birkózást. Senki másnál nem fogok birkózni. A WWE-től és Vince McMahontől egy olyan lehetőséget kaptam, amit az élet soha nem adott volna meg nekem. Ezt jóval korábban már neki is megmondtam, ha itt szögre akasztom, akkor végleg befejeztem.

Strowmant három éves szerződés köti a WWE-hez, amely alatt évente 1,2 millió dollárt tehet a zsebébe. Ez stabil pénzügyi hátteret biztosít számára és mivel még csak 37 éves – ami nem számít idősnek a pankráció világában – nem fogja egyhamar befejezni.

(Forrás: WebIsJericho)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.