Header Ads

Úgy tűnik a két Hardy egy darabig nem szerepel majd egy cégnél

Annak idején 2017-ben Matt és Jeff Hardy ugyanazon a napon írt alá a WWE-hez, hiszen tag teamként tértek vissza a WrestleManián. A testvérpár 2020-ban külön vizekre evezett.

(Fotó: WWE)
Matt és Jeff Hardy korábban a SmackDownon – (Fotó: WWE)

Matt Hardy az év elején elhagyta a WWE-t és az All Elite Wrestlinghez igazolt, míg a testvére egy korábbi sérülés miatt nem távozhatott abban az időpontban. Jeff Hardy kihagyott hónapjait hozzáadták a szerződéséhez, majd végül annyira jól sikerült számára az elmúlt időszak, hogy úgy döntött folytatja a cégnék való szereplést.

A Wrestling Observer információi szerint a "Charismatic Enigma" kontraktusa két hónappal ezelőtt járt le a WWE-nél, amelyet meghosszabbított. Jeff Hardy ezt később megerősítette a BT Sportsnak adott interjújában, hozzátéve, hogy a korábbi bevonuló zenéje, a No More Words is visszatér majd, amint újra nézők előtt birkózhatnak. Egyelőre nem tudni, hogy mennyi időre írt alá, de a szervezet az utóbbi időszakban több évre szóló megállapodásokat köt. A legtöbb esetben három vagy öt évre írnak alá a birkózók a világ első számú wrestling cégéhez.

A két testvér egy jó darabig még biztosan nem szerepel egy helyen. Jeff Hardy egyéniben mindig is sikeres volt a WWE-ben, míg Matt Hardy nem. Az idősebbig testvér az Impact Wrestlingben kezdett egyénileg érdekes lenni a "Broken" karakterrel, illetve most az All Elite Wrestlingben érhet el nagyobb sikereket a karrierje vége felé. 

A 43 esztendős Jeff egy WWE Bajnoki és két Nehézsúlyú Világbajnoki Címet, valamint öt Interkontinentális övet nyert eddig a cégnél, de volt United States Bajnok is. A 45 éves Matt egyszer volt ECW és United States Bajnok a WWE-ben. Mindketten több alkalommal nyertek tag team övet, illetve kisebb presztízsű címeket.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.