Header Ads

IMPACT! 2020. szeptember 8. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Eric Young beszédet mond miután megszerezte a világbajnoki címet, a Motor City Machine Guns tagjai kockára teszik a csapatbajnoki címeiket a Rascalz ellen, TJP kihívja Chris Bey-t, Moose meg akarja találni EC3-t, valamint Madison Rayne meghívja a Locker Room Talk műsorába Kylie Rae-t és Susie-t egy beszélgetésre.

Eric Young egy héttel ezelőtt legyőzte Eddie Edwards-ot, és elhódította tőle a világbajnoki címet. Karrierje során Young immáron kétszeres világbajnoknak mondhatja magát, és ezt minden bizonnyal meg is szeretné ünnepelni a mai adásban.
A Motor City Machine Guns az idei Slammiversary PPV-n visszatért az Impact Wrestling-hez. Sabin és Shelly visszatérő mérkőzése a Rascalz csapat ellen volt. Ezt a küzdelmet megnyerte a MCMG, de úgy döntöttek a srácok, hogy szívesen megküzdenének még egyszer Dez és Wentz párosával, de most már a csapatbajnoki címekért. A Rascalz természetesen elfogadta a kihívást.
TJP egy hete szeretett volna kérni egy X-Division bajnoki címmérkőzést Rohit Raju-tól, de az indiai birkózó közölte vele, hogy Chris Bey-nek van egy visszavágó lehetősége, így előbb őt kell legyőznie ha szeretne egy lehetőséget kapni tőle. TJP nem riadt vissza az ajánlattól és kihívta Chris Bey-t egy mérkőzésre.
EC3 a múlt heti IMPACT! adásban tovább folytatta az elmejátékát Moose-al. Moose-nak ez nagyon nem tetszik, és meg akarja találni EC3-t, hogy visszaszerezhesse tőle a TNA világbajnoki címét. 
A ma esti adásban Madison Rayne meghívja a Locker Room Talk műsorába Kylie Rae-t és Susie-t egy beszélgetésre.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.