Header Ads

IMPACT! 2020. szeptember 8. - Befejezetlen ügy - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Eric Young beszédet mondott miután megszerezte a világbajnoki címet, Chris Bey megküzdött TJP-vel, folytatódott a viszály Willie Mack és Brian Myers között, valamint a Motor City Machine Guns tagjai kockára tették a csapatbajnoki címeiket a Rascalz ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Az új világbajnok, Eric Young ringhez való érkezésével kezdődött az eheti IMPACT! adás. EY elmondta, hogy sikerült elérnie a célját azáltal, hogy parkolópályára tette Rich Swann-t és Eddie Edwards-ot. Young beszédét Alisha zavarta meg, aki gyávának nevezte a bajnokot, amiért megtámadta Rich Swann-t és a férjét. Alisha közölte Young-gal, hogy ezen már egyszer átment Eddie-vel, amikor majdnem elvesztette az egyik szemét, de a férje vissza fog térni, és vissza fogja szerezni a világbajnoki címet. EY-t ez nem érdekelte, ezért Alisha pedig adott neki egy pofont. Young ekkor be akart vinni egy Piledriver-t a lánynak, de megjelent az arénában Tommy Dreamer, és nekiesett egy bambuszbottal a bajnoknak, majd kihívta őt egy Old School Rules szabályok szerinti mérkőzésre.

A szünetben láthattuk, ahogy Moose repülőre szállt, valamint Rosemary fel akarja éleszteni James Mitchell-t, hogy ő adja össze John E. Bravo-val.

Chris Bey vs. TJP 
Bey és TJP összecsapását Rohit Raju is meg akarta nézni, így nem sokkal azután megérkezett az arénába, hogy a két birkózó egymásnak esett. TJP végig dominált a mérkőzés során, és többször is tusba tudta fogni ellenfelét, majd miután Bey nem tudta végrehajtani a mozdulatát, TJP kihasználta a lehetőséget, és két vállra fektette a korábbi X-Division bajnokot. A meccs után Rohit megtapsolta TJP-t, majd cinikus mosollyal az arcán távozott az arénából.

Madison Rayne Locker Room Talk műsorával folytatódott az adás. Madison meghívta egy beszélgetésre Kylie Rae-t és Susie-t. A beszélgetést megzavarta Deonna Purrazzo és Kimber Lee, akik dühösek voltak, amiért Kylie múlt héten elrontotta a bulijukat. Deonna és Kimber Lee kihívták egy csapatmérkőzésre Kylie és Susie párosát.

Tasha Steelz és Kiera Hogan megkérdezték John E. Bravo-tól, hogy meghívja-e őket az esküvőre. Bravo elmondta, hogy ez nem az ő feladata, hanem Taya-é. A lányok szerint Bravo már igazán kiállhatna magáért.

Brian Myers érkezett a ringbe. Myers elmondta, hogy ő és Willie Mack rosszul indítottak egymással, és ezt ő szeretné egy baráti kézfogással helyrehozni. Ekkor felcsendült Mack bevonulózenéje, aki nem fogadta el Brian kézfogását, és közölte vele, hogy most meg fognak küzdeni egymással. Myers utcai ruhában volt, így nem akart részt venni a mérkőzésen, de ez a bírót nem érdekelte, mivel a vezetőség hivatalossá tette a meccset mert legutóbb csalással győzött Brian. Ez most sem volt másképp, ugyanis a magát legprofibb birkózónak nevező Myers egy alulra mért rúgás után tudta kikopogtatni Willie Mack-et.

Gia Miller interjút készített Jordynne Grace-szel. A korábbi női bajnok dühös volt amiért Tenille Dashwood egy hete csak úgy bejelentés nélkül visszatért. Ezért Jordynne fel akarta keresni a szobájában Tenille-t, de helyette Kaleb nyitott ajtót, aki közölte, hogy ő a lány fotósa, és Tenille nincs itt, de jövő héten visszatér.

A backstage-ben Tasha Steelz és Kiera Hogan még mindig Bravo-val beszélgettek, de megjelent Taya, aki közölte a lányokkal, hogy törődjenek a saját dolgukkal, és tegyék meg mindenkinek azt a szívességet, hogy nem mennek el az esküvőre. Tasha és Taya ezen összeszólalkozott egymással, és úgy döntöttek, hogy ezt a ringben rendezik majd le az este folyamán.

Motor City Machine Guns (c) vs. Rascalz - Impact Tag Team Championships Match
A Motor City Machine Guns tagjai egy új taktikával álltak elő a mérkőzésre, mégpedig azzal, hogy folyamatosan Wentz lábát támadták, hogy ezzel is gyengítsék a Rascalz csapat oszlopos tagját. Így Dez későn tudott csak becsatlakozni a küzdelembe, és amikor újra Wentz került volna sorra, már könnyedén végre tudták Shelley-ék rajt hajtani a befejező mozdulatukat. A meccs után megjelentek az arénában a North tagjai, és megtámadták a Motor City Machine Guns-t. Őket Madman Fulton és Ace Austin párosa követték, akik szintén nekiestek az aktuális csapatbajnokoknak. Végül a Good Brothers sietett Alex Shelley és Chris Sabin valamint a Rascalz segítségére.

Katie Forbes és RVD bejelentették, hogy jövő héttől új beszélgetős műsoruk lesz, a Whole F'N Talk Show.

Sami Callihan dühös volt amiért RVD és Katie Forbes megtámadta azután, hogy legyőzte Van Dam-et. Sami ezzel együtt megígérte, hogy nem fogja meghackelni a Whole F'N Talk Show-t, ugyanis más tervei vannak.

Tasha Steelz vs. Taya Valkyrie
Taya Valkyrie-t John E. Bravo, Tasha Steelz-t pedig Kiera Hogan kísérte el az arénába. Bravo az egész mérkőzés alatt telefonált valakivel, így nem igen figyelte mi történik a ringben, ellenben Kiera-val, aki megpróbált segíteni a barátnőjének. Taya-t ez nem különösebben hatotta meg, egy hatalmas Spear után bevitte Tasha-nak a Road to Valhalla mozdulatát, amivel meg is nyerte a mérkőzést. A meccs után Kiera Hogan felment a ringbe, és Tasha-val közösen megtámadták a korábbi női bajnokot, de ezt már nem nézte tétlenül Bravo, és szétszedte a lányokat.

Moose elutazott a középiskolájába, ahol találkozott a korábbi edzőjével. Moose leírta EC3 kinézetét az edzőnek, majd megkérdezte tőle, hogy látta-e az iskolában ezt az embert. A válasz a kérdésre nem volt, viszont mielőtt Moose elhagyta volna a szobát, az edző a "control your narrative, you’ve been warned" szavakat mondta. Ekkor megjelent pár srác a szobában EC3 felsőjében, amitől Moose dühös lett és elhagyta a helyszínt.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback Moment of the week rovatban újra megnézhettünk egy Eddie Edwards & EC3 vs. Moose & Mike Bennett mérkőzést még 2016-ból.

Rhino és Heath találkoztak a színfalak mögött. Rhino szerint azzal, hogy Heath egy hete megjelent az arénában és segített neki, még nem került közelebb egy szerződéshez. Heath szerint a hirdetései működnek, de nem tud többet csinálni, mert elfogyott a pénze. Rhino ekkor előállt egy ötlettel, hogy honnan tudnának gyorsan pénzt szerezni.

Eric Young (c) vs Tommy Dreamer – Non-Title Old School Rules Match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Eric Young kiállt Tommy Dreamer ellen egy Old School Rules szabályok szerinti mérkőzésen. A két birkózó hamar a ringen kívül találta magát, ahol a szabályoknak megfelelően előkerültek a különböző fegyverek. Miután mindketten visszamentek a kötelek közé, Young elkezdte támadni Tommy Dreamer lábát, aki nem adta fel a meccset, helyette egy DDT-vel válaszolt az ellenfelének. Ezt követően Dreamer a vállára vette Young-ot, és a ring sarkánál felállított asztalba akarta hajítani. Young kiszabadult Dreamer kezei közül, és leütötte a hardcore legendát a maszkjával, majd bevitt neki egy Piledriver-t. Ezzel Young megnyerte a mérkőzést, de ahogy korábban, most sem volt ez elég neki, egy székbe fogta a meccs után Dreamer lábát, majd elkezdte azt ütni egy bambuszbottal. Ekkor megjelent mankók segítségével az arénában Rich Swann, és nekiesett Eric Young-nak, aki így kénytelen volt elhagyni a ringet.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.