Header Ads

IMPACT! 2020. szeptember 29. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban a Rascalz kihívja a Good Brothers-t, Madman Fulton és Ace Austin párosa megküzdenek a North-al, Johnny Swinger szembenéz Fallah Bahh-val, megtudhatjuk ki támadta meg Eddie Edwards-ot múlt héten, betekintést nyerhetünk Rich Swann felkészülésébe, valamint Jordynne Grace visszavágót kér Tenille Dashwood-tól.

A Good Brothers tagjai nemrég beugrottak egy nyolc emberes csapatmérkőzésre a Motor City Machine Guns csapat mellé, amikor Dez-t és Wentz-et megtámadta Madman Fulton és Ace Austin. A Rascalz-nak ez nem tetszett, és múlt héten kihívták egy mérkőzésre Karl Anderson és Luke Gallows párosát.
Miután Madman Fulton és Ace Austin megnyerték ezt a szóban forgó nyolc emberes csapatmérkőzést, úgy döntöttek, hogy készen állnak megküzdeni a MCMG-al a csapatbajnoki címekért, ami a korábbi bajnokoknak természetesen nem tetszett. Így Josh Alexander és Ethan Page kihívták egy mérkőzésre Fulton és Austin párosát.
John E. Bravo javában készül az esküvőjére, és nemrég kinevezte a tanújának Fallah Bahh-t. Johnny Swinger ezzel nem értett egyet, és kihívta egy meccsre Bahh-t. A mérkőzés győztese lesz Bravo tanúja az esküvőjén.
Eddie Edwards egy hete visszatért azok után, hogy Eric Young elhódította tőle a világbajnoki címet. Eddie azonnal nekiesett EY-nak, viszont mikor el akarta hagyni az épületet, valaki hátba támadta. Hogy ki lehetett a titokzatos támadó, arról talán többet megtudhatunk az este folyamán.
Rich Swann a jövő hónapi Bound for Glory PPV-n meg fog küzdeni Eric Young-gal a világbajnoki címért. Rich még nem áll készen erre a mérkőzésre, de mindent megtesz, hogy felépüljön élete meccsére.
Tenille Dashwood egy hete visszatért a kötelek közé, és legyőzte Jordynne Grace-t, igaz segítségére volt Kaleb. A korábbi női bajnok ezt nem hagyja annyiban, és azonnal visszavágót kér Tenille-től.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.