Header Ads

IMPACT! 2020. szeptember 22. - A te lelkeden szárad - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Trey, TJP és Chris Bey megküzdött egymással az X-Division bajnoki cím kihívó jogáért, Kimber Lee kihívta Susie-t, tovább folytatódott a viszály RVD és Sami Callihan között, valamint visszatért a kötelek közé Tenille Dashwood.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Chris Bey vs. TJP vs. Trey

Chris Bey, TJP és Trey összecsapásával kezdődött az eheti IMPACT! adás.  A három emberes küzdelem győztese, még az este folyamán megküzdhet az aktuális bajnok Rohit Raju-val az X-Division bajnoki címért. Rohit végig is nézte a három srác küzdelmét a ring mellől, akik mindent elkövettek a siker érdekében. Chris Bey a meccs egy adott pontján nagyon közel került a győzelemhez, amikor is a levegőben osztott ki egy hatalmas Cutter-t Trey-nek. Ekkor TJP közbe avatkozott, és szorító fogásba fogta Bey lábát. Ezt kihasználta Trey, és a ring sarkáról páros térddel ráugrott TJP-re, amivel meg is nyerte a mérkőzést. A meccs után Rohit azonnal felment a kötelek közé, és kérte a bírót, hogy indítsa el a bajnoki mérkőzést. Rohit pár másodperc után két vállra fektette Trey-t, aki nem tudott kijönni a tusból. Ezzel Rohit Raju megnyerte a mérkőzést, és megvédte az X-Division bajnoki övét. 

A szünetben Eric Young elmondta, hogy innentől kezdve ami Rich Swann-nal fog történni az Scott D'Amore lelkén fog száradni, valamint Gia Miller megpróbált interjút készíteni Tenille Dashwood-dal, de Kaleb mondta neki, hogy Tenille épp készül az esteli mérkőzésére.

Kimber Lee vs. Susie

Kimber Lee-t Deonna Purrazzo, Susie-t pedig Kylie Rae kísérte el az arénába. Deonna természetesen meg is próbált segíteni Kimber Lee-nek, de véletlenül a barátnőjét ütötte meg Susie helyett a ring sarkánál. Ezt Susie kihasználta, és a befejező Panic Switch mozdulatával pontot tett a mérkőzés végére. A meccs után Deonna felment a kötelek közé, és megtámadta Susie-t. Ezt nem nézte tétlenül Kylie Rae, és kihajította a ringből Deonna-t, majd közölte vele, hogy a Bound for Glory PPV-n beváltja ellene a kötelező kihívó jogát.

Heath a múlt héten megszerzett pénzből egy elképesztő kampányt csinált a rajongóknak. A videóban többek között Heath gyerekei, Chuck Norris, Flava Flav, David Hasselhoff és Rhino is elmondták, hogy szeretnék, ha Scott D'Amore leszerződtetné Heath-et a szervezethez.

A Good Brothers tagjai felkeresték a Motor City Machine Guns-t, de a beszélgetést hamar félbe szakították a Rascalz-os srácok. A felek összeszólalkoztak egymással, és megbeszélték, hogy ezt jövő héten a ringben fogják folytatni.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük a 2013-as Bound for Glory PPV főmérkőzését, ahol AJ Styles elhódította a világbajnoki címet Bully Ray-től.

EC3 tovább folytatta az elmejátékát Moose-szal, és megadta Moose telefonszámát a rajongóknak, hogy segítsenek neki megtalálni a TNA világbajnoki címét.

Taya Valkyire csalódott volt, amiért Rosemary múlt héten nem volt ott mellette a mérkőzésén. Rosemary elmondta Taya-nak, hogy elfoglalt volt, de mostantól támogatni fogja.

John E. Bravo szerette volna, ha a Wrestle House résztvevői segítenének neki az esküvője megszervezésében. Johnny Swinger ekkor szóvá tette, hogy nem tetszik neki, hogy Bravo Fallah Bahh-t mondta a legjobb emberének. Erre Tommy Dreamer kikiáltott egy mérkőzést kettejük között, de Bravo mondta, hogy erre nem most fog sor kerülni. 

Gia Miller meginterjúvolta Brian Myers-t aki dühében felborított egy asztalt. Ezt meglátta Tommy Dreamer és kérte Myers-t, hogy rakjon rendet maga után. Ez nem tetszett Brian-nek és szóvá is tette Dreamer-nek.

A Deaners formáció arénába való érkezésével folytatódott az adás. Cody és Jake nem tudtak eljutni a ringig, ugyanis megtámadta őket Eric Young. Az aktuális világbajnok berángatta Cody-t a szorítóba, és csúnyán elbánt vele. Cody-nak megpróbált segíteni Cousin Jake, de Young őneki is kiosztott egy Piledriver-t, majd mikrofont ragadott, és elmondta, hogy bármit is tesz a Bound for Glory-ig, az Rich Swann és Scott D'Amore lelkén fog száradni. Scott ezt nem nézte tovább, és besietett az arénába, de Young őt is meg akarta támadni. Végszóra megérkezett Eddie Edwards, így EY kénytelen volt elhagyni a ringet. 

Eddie az eset után felkereste Scott D'Amore-t, és közölte vele, hogy élni akar a visszavágójával EY ellen, hogy véget vessen a terrornak. D'Amore megadta Eddie-nek a lehetőséget, és az október 3-ai Victory Road-on megküzdhet Young-gal a világbajnoki övért. 

Sami Callihan vs. Rob Van Dam

Sami Callihan és RVD tovább folytatta a viszályát, a mostani mérkőzésüknek azonban egy tétje is volt, mégpedig ha RVD nyeri a küzdelmet, akkor Katie Forbes-nak öt percet egyedül kell eltöltenie Sami-vel a ringben. Sami-t ez látszólag nem érdekelte, ugyanis azonnal megtámadta RVD-t, ahogy az belépett az arénába. Így a két birkózó csak percekkel később kezdte el hivatalosan a mérkőzést. Ekkor Katie hajlakkot fújt Sami arcába, ami után RVD már könnyedén ki tudta kopogtatni az ellenfelét. A meccs után Katie és RVD megtámadták Sami-t, de ő egy székkel ledobta a ring sarkáról Van Dam-et, majd az egyedül maradt Katie-nek kiosztott egy Piledriver-t.

Ace Austin és Madman Fulton készen állnak, hogy elhódítsák a csapatbajnoki címeket a Motor City Machine Guns-tól. Ez nem tetszett a North tagjainak, és ezt szóvá is tették. A felek összeszólalkoztak egymással, és megbeszélték, hogy jövő héten megküzdenek egymással.

Jordynne Grave vs. Tenille Dashwood

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol hosszú kihagyás után visszatért a kötelek közé Tenille Dashwood, hogy megküzdjön Jordynne Grace-szel. A mérkőzés elején Kaleb átvette a szót David Penzer-től, és ő konferálta fel Tenille-t, majd végig ott maradt a ring mellett, hogy végignézze a mérkőzést. Tenille többször is tusba tudta fogni a küzdelem során az ellenfelét, de a meccs egy adott pontján Jordynne abba a helyzetbe került, hogy bevihette volna a Grace Driver mozdulatát. Ekkor Kaleb elterelte a bíró figyelmét, ami kizökkentette Jordynne-t. Ezt kihasználta Tenille és a Spotlight rúgása után kikopogtatta Jordynne-t. 

Az adás végén Eddie Edwards el akarta hagyni az épületet, de ekkor elsötétültek a fények, és valaki megtámadta a korábbi világbajnokot.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.