Header Ads

IMPACT! 2020. szeptember 1. - Világszinvonalú mániákus bajnok - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Sami Callihan kihívta RVD-t, Rhino kiállt a Reno Scum ellen, a Rascalz csapat szembenézett Madman Fulton és Ace Austin párosával, Taya Valkyrie megküzdött Rosemary-vel, Deonna Purrazzo megünnepelte a múlt heti győzelmét, valamint Eddie Edwards és Eric Young megmérkőzött egymással a világbajnoki címért.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Sami Callihan vs. Rob Van Dam
Sami Callihan és RVD küzdelmével kezdődött az eheti IMPACT! adás. Sami meg sem várta a gongot, máris nekiesett az ellenfelének. A két birkózó hamar a ringen kívül találta magát, majd miután visszatértek a kötelek közé, Katie Forbes megpróbált segíteni a párjának. RVD ezzel sem tudott előnyt szerezni, Sami végig dominálta a mérkőzést, és két vállra tudta fektetni Van Dam-et. A meccs után Katie és RVD felvittek egy széket a ringbe, és megtámadták vele Callihan-t.

A backstage-ben Hernandez épp legyőzte Fallah Bahh-t szkanderban, amikor megjelentek a Reno Scum tagjai, akik közölték, hogy nem találják az épületben Heath-et. Hernandez ajánlatot tett a két birkózónak, hogy ha legyőzik Rhino-t, akkor nekik adja az összes pénzét amit nyert a szkanderen.

A Wrestle House-ban Johnny Swinger-nek be kellett öltöznie Crazzy Steve-nek, miután múlt héten elvesztette ellene a Blindfold mérkőzést, majd Tommy Dreamer közölte John E. Bravo-val, hogy ő lesz a bírója a Rosemary vs. Taya Valkyrie mérkőzésnek.

Reno Scum vs. Rhino
Rhino alig, hogy belépett az arénába, máris megtámadta a Reno Scum tagjait a rámpán. A 2 in 1 Handicap mérkőzés szabályai szerint Rhino-nak egyedül kellett felvennie a versenyt az ellenfeleivel, de a meccs egy adott pontján nem várt fordulat történt. Amíg Rhino a ring mellett Luster-rel volt elfoglalva, addig a ringben maradt Adam Thornstowe-ot megtámadta Heath, aki egy operatőrnek öltözve tudott bejutni az arénába. Rhino így már könnyedén ki tudta kopogtatni Adam-et.  A meccs után Rhino és Heath összeölelkezett egymással, de bejött az arénába Scott D'Amore a biztonságiakkal, így Heath jobbnak látta ha elhagyja az arénát.

Moose az öltözőjében kapott egy újabb videóüzenetet EC3-től, aki továbbra is el akarja pusztítani a TNA világbajnoki címet. Moose elindult az üzenet után, hogy megkeresse EC3-t.

A színfalak mögött Luke Gallows és Karl Anderson vicces történeteket meséltek pár háttérdolgozónak. A Rascalz tagjai is csatlakoztak, és megjegyezték, hogy meccsük lesz Ace Austin és Madman Fulton párosával. A Good Brothers tagjai sok szerencsét kívántak Dez-nek és Wentz-nek. 

Visszatérve a Wrestle House-ba a Deaners és az XXXL formáció tagjai újra összeszólalkoztak egymással, amiből egy házon belüli mérkőzés kerekedett. A küzdelem során megjelent Susie, aki dühös volt a srácokra, amiért megszegték a fegyverszünetet. Ekkor Susie véres kézzel kisétált a szobából. Ezt meglátva Tommy Dreamer rémülten elszaladt.

Ace Austin & Madman Fulton vs. Rascalz
Madman Fulton és Dez nyitották a mérkőzést, majd nem sokkal később már Wentz is becsatlakozott a küzdelembe. Ketten eltávolították a ringből Fulton-t, majd egymás után többször is kiugrottak rá a kötelek közül. Wentz ekkor még egy utolsó ugrással leterítette Fulton-t, Dez pedig Ace Austin-t a ringben kikopogtatta. A meccs után megjelent az arénában a Motor City Machine Guns. Chris Sabin és Alex Shelley jövő héten kockára akarják tenni a csapatbajnoki címeiket a Rascalz csapat ellen. Dez és Wentz épp válaszolni akartak a kihívásra, de ekkor Fulton és Ace Austin megtámadta őket hátulról. A MCMG tagjai rögtön a Rascazl csapat segítségére sietettek.

Deonna Purrazzo a színfalak mögött meg akart győződni róla, hogy mindenki a megfelelő ruhában készül-e a bulijára, amikor is megzavarta őt és Kimber Lee-t Moose, hogy nem látták-e EC3-t. Eközben Rohit Raju-t ki akarta hívni TJP egy X-Division bajnoki címmérkőzésre. Rohit közölte TJP-vel, hogy Chris Bey-nek van még egy visszavágója vele szemben, de ha őt legyőzi, akkor kockára teszi ellene a bajnoki övét.

Visszatérve a Wrestle House-ba Rosemary és Taya megküzdöttek egymással. A meccset Taya nyerte, majd a küzdelem után John E. Bravo megkérte Rosemary kezét. Taya elmondta, hogy nincs semmi baja a lánykéréssel, így Rosemary igent mondott Bravo-nak. A ház lakói ekkor megörültek, hogy végre visszatérhetnek az Impact Zone-ba, Crazzy Steve pedig beismerte, hogy ő lopta el a Deaners sörét a hűtőből.

Deonna Purrazzo ringhez való érkezésével folytatódott az adás. Az aktuális női bajnokot már a ring mellett várták a roster tagjai, hogy megünnepeljék Deonna címvédését Jordynne Grace ellen. Kimber Lee felkonferálta Deonna-t, és töltött neki egy pohár pezsgőt. A bajnok elmondta, hogy ma senki nem fogja tönkretenni a buliját, de ekkor megérkezett Jordynne Grace. A korábbi bajnok közölte Deonna-val, hogy nem akarja elrontani az estéjét, nyugodtan élvezze ki az uralkodását, úgy sem fog sokáig tartani. Jordynne-t Tenille Dashwood bevonulózenéje szakította félbe. Tenille hosszú kihagyást követően újra itt van, és örült, hogy mindenki jelen volt a visszatérésekor. Tenille rögtön célba vette a Knockouts Championship címet, és közölte Deonna-val, hogy ő nem Jordynne Grace. Jordynne-nek ez nem tetszett, és kérdőre vonta Tennile-t, de ekkor a Wrestle House résztvevői megjelentek a ringben, miután Rosemary visszateleportálta őket az Impact Zone-ba. A lányok egymásnak estek a ringben, így Deonna inkább elhagyta az arénát, az egyedül maradt Kimber Lee-t pedig Kylie Rae egy Superkick-kel leterítette.

Gia Miller a backstage-ben interjút készített Brian Myers-szel, aki jövő héten ki akar békülni Willie Mack-kel. A beszélgetést Moose zavarta meg, aki továbbra sem találta EC3-t.

Eddie Edwards (c) vs. Eric Young - Impact World Championship Match
Elérkeztünk az adás főmérkőzéséhez, ahol Eddie Edwards kockára tette a világbajnoki címét Eric Young ellen. A két birkózó azonnal egymásnak esett a gong után, majd EY végrehajtott Eddie-n egy Neckbreaker-t a ring szélén. Ezt követően Eddie kiugrott a kötelek közül a ring mellett álló Young-ra, de az ugrás során megsérült a térde. Miután visszamentek mindketten a ringbe, EY felvette a bajnoki övet, hogy használja azt Eddie ellen, de ezt a bíró nem engedte neki. Ekkor Young kihasználta, hogy a bíró az övvel van elfoglalva, így le tudta ütni a maszkjával Eddie-t, majd kiosztott neki egy Piledriver-t, amivel megnyerte a mérkőzést, és vele a világbajnoki címet. A meccs után Young megtámadta Eddie sérült térdét, így újra be kellett jönniük a biztonságiaknak.

Mielőtt véget ért volna az adás, Moose besétált egy szobába, ahol egy táblát talált, tele a saját képeivel. EC3 ezzel az üzenettel tovább folytatja az elmejátékát Moose ellen.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.