Header Ads

IMPACT! 2020. szeptember 1. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Eddie Edwards kockára teszi a világbajnoki címét Eric Young ellen, Sami Callihan szembenéz RVD-vel, Rhino kihívja a Reno Scum-ot, Madman Fulton és Ace Austin megküzd a Rascalz-zal, Deonna Purrazzo megünnepli a címvédését, valamint megmérkőzik egymással Taya Valkyrie és Rosemary.

Eric Young már hetekkel ezelőtt jelezte Eddie Edwards felé, hogy el akarja tőle hódítani a világbajnoki címét. A két birkózót múlt héten a biztonságiaknak kellett megállítaniuk, ma este pedig már a kötelek között feszülnek egymásnak az Impact World Championship címért.
Az eheti adásban egy másik viszály is kibontakozni látszik, RVD és Sami Callihan végre a ringben is szembenéz egymással.
A Reno Scum tagjai segítettek Hernandez-nek, és visszaszerezték a pénzét Rhino-tól. Ezt Rhino nem hagyja annyiban, és kihívta egy csapatmérkőzésre a Reno Scum-ot. Rhino szeretné, ha ott lenne mellette a mérkőzésen Heath, aki továbbra is kampányol a szerződéséért.
Az este folyamán láthatunk még egy csapatmérkőzést, a múlt héten egymásnak feszülő Rascalz csapat fog megküzdeni Ace Austin és Madman Fulton párosával.
Deonna Purrazzo az Emergence adásban legyőzte Jordynne Grace-t egy 30 perces Ironman mérkőzésen. Deonna ma este megünnepli a címvédését.
Rosemary és John E. Bravo között már régóta kezd kialakulni valami, ami nagyon nem tetszik Taya Valkyrie-nek. A két korábbi női bajnok a Wrestle House-ban fog összecsapni egymással.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.