Header Ads

Cedric Alexander szerint a WWE-nek nincsenek mindig tervei a cirkálósúlyúakkal

A WWE cirkálósúlyú mezőnye remek ötletnek bizonyult korábban, azonban mostanra nem sok babér terem a kisebb pankrátoroknak, Rey Mysterio pedig a visszatérése óta a nehézsúlyú mezőnytagja.

Cedric Alexander - (Fotó: WWE)

A klasszikus súlycsoportra való bontást nem alkalmazza a WWE, a két világbajnoki címéből el is hagyta a nehézsúlyú szót. Nem véletlen, hiszen a klasszikus nagy termetű birkózókból kevés van, a roster java átlagos magassággal rendelkezik. A szervezet néhány éve visszahozta a cirkálók divízióját, de nem sokat kezdett velük az első ilyen esztendő óta, de egy külön műsort kaptak 205 Live néven, amely már négy éve fut, most éppen péntekenként. 

Cedric Alexander, aki divízió egyik alapembere volt a TalkSportnak elmondta, hogy néha előfordult, hogy a WWE-nek nem nagyon volt terve velük. Hozzátette: nem tarja magát alacsonynak és szerinte nem is számít a magasság és a fizikum annyit, mivel Daniel Bryan és Rey Mysterio is befutott. 

Paul Heyman irányítása alatt több lehetőséget is kapott Alexander a nagyobb termetű birkózók között és nem is teljesített rosszul.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.