Header Ads

IMPACT! 2020. Augusztus 18. - Emergence 1. rész - Összefoglaló

Az Emergence adás első részében Chris Bey kockára tette az X-Division bajnoki címét Rohit Raju és TJP ellen,  Moose adott egy TNA világbajnoki címmérkőzést Trey-nek, Ace Austin és Madman Fulton párosa szembenézett a Good Brothers-szel, Taya Valkyrie megküzdött Kylie Rae-vel, valamint a North visszavágót kért a Motor City Machine Guns-tól.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Chris Bey (c) vs. TJP vs. Rohit Raju - X-Division Championship Match
X-Division bajnoki címmérkőzéssel kezdődött az Emergence adás első része. Rohit Raju ígéretéhez híven a meccs korai szakaszában összejátszott Chris Bey-jel, és közösen megtámadták TJP-t. A korábbi bajnok egyedül is fel tudta venni a versenyt Rohit és Bey párosa ellen, és számos szorító fogást bevetett ellenük. Időközben Chris Bey többször is elhibázta a mozdulatait, aminek Rohit itta meg a levét. Ezt az indiai birkózó a meccs egy adott pontján megelégelte, és élt az adódó lehetőséggel. Rohit ráugrott egy Double Stomp-pal a ring sarkánál Chris Bey-re, ami után ő már nem tudta folytatni a küzdelmet. Ezzel Rohit Raju megnyerte a nyitómérkőzést, és lett a szervezet új X-Division bajnoka.

A Wrestle House-ban Acey Romero felfigyelt Larry D-re, aki egy új parfümmel próbálta lenyűgözni Rosemary-t.

Moose (c) vs. Trey - TNA World Heavyweight Championship Match
Moose már rögtön a mérkőzés elején felülkerekedett ellenfelén, és egymás után többször is hozzá vágta a ring sarkához Trey-t. Nem sokkal később a két birkózó már a ring mellett esett egymásnak, de Trey itt sem tudott fordítani. Visszatérve a kötelek közé Moose bevitte a befejező Lights Out Spear mozdulatát Trey-nek, amivel meg is nyerte a küzdelmet. A meccs után megjelent a ringben EC3, és hátulról megtámadta Moose-t, majd megfogta a TNA világbajnoki címet, és kiviharzott vele az arénából.

A Reno Scum tagjai megkeresték Hernandez-t, és odaadták neki a pénzt, amit elvettek Rhino-tól. Hernandez kifizette a srácokat, és mondta nekik, hogy legközelebb is ad majd munkát nekik.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Eric Young és Kurt Angle összecsapását még 2015-ből.

Jimmy Jacobs megpróbálta meginterjúvolni Willie Mack-et a backstage-ben, de megjelent Brian Myers, aki félre hívta Jimmy-t. Brian dühös volt amiatt, ahogy a korábbi munkahelyén bántak vele, de leszögezte, hogy mostantól kezébe veszi az irányítást, és nem hagyja, hogy más döntsön a karrierjéről. Willie Mack-nek nem tetszett, ahogy Myers elrángatta Jimmy-t mellőle, ezért megtámadta Brian-t.

A szünetben egy rövid promo videót nézhettünk meg Heath-ről, aki továbbra is a #Heath4IMPACT-et reklámozta.

Ace Austin & Madman Fulton vs. The Good Brothers
Karl Anderson és Ace Austin kezdte a mérkőzést, majd nem sokkal később már a két nagyágyú Gallows és Fulton feszültek egymásnak. A meccs egy adott pontján a Good Brothers tagjai megpróbálták bevinni a Magic Killer mozdulatukat Ace Austin-nak, de Fulton közbeavatkozott, és kirántotta a ringből Gallows-t, majd nekilökte a ring oszlopának. Gallows a ring mellett megrúgta Fulton-t, aki átesett a kordonon, majd visszament a kötelek közé. Anderson és Gallows ekkor sikeresen végrehajtották a Magic Killer-t Ace Austin-on, amivel meg is nyerték a mérkőzést.

Visszatérve a Wrestle House-ba a Deaners csapat tagjai kiakadtak, amiért valaki elvette a sörüket a hűtőből. Eközben John E. Bravo belépett a konyhába, és észrevette, ahogy Larry D és Rosemary beszélgetnek egymással. Ezzel bejött Rosemary terve, hogy féltékennyé teszi Bravo-t. A szegmens után megrendezésre került a Taya Valkyrie vs. Kylie Rae mérkőzés, amin Rosemary volt a bíró. A küzdelmet Kylie nyerte.

Motor City Machine Guns (c) vs. The North - Impact World Tag Team Championships Match
Elérkeztünk az adás főmérkőzéséhez, ahol a North élt a visszavágó lehetőségével, és kihívta egy csapatbajnoki címmérkőzésre a Motor City Machine Guns-t. A két csapat tagjai egy percig nem kímélték egymást ami várható is volt, azok után, hogy a North tagjai több mint egy évig birtokolták a csapatbajnoki címeket. A mérkőzés egy pontján Sabin és Shelley eltávolították a ringből Josh Alexander-t, majd az egyedül maradt Ethan Page-re ráugrott páros lábbal Shelley a ring sarkából. Page ezt követően már nem tudta folytatni a meccset, ezzel pedig a Motor City Machine Guns tagjai megvédték a csapatbajnoki címeiket.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.