Header Ads

IMPACT! 2020. Július 28. - Wrestle House - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Eddie Edwards kockára tette a világbajnoki címét Trey ellen, útjára indult a Wrestle House, Kimer Lee szembenézett Deonna Purrazzo-val, Katie Forbes kedveskedni próbált a rajongóknak, valamint megvívta debütáló mérkőzését a Good Brothers.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Eddie Edwards (c) vs. Trey - Impact World Championship Match
Rögtön egy világbajnoki címmérkőzéssel kezdődött az eheti IMPACT! adás, ahol Eddie Edwards az ígéretéhez hűen adott egy lehetőséget Trey-nek. Trey elképesztő mennyiségű mozdulatot bevetett Eddie ellen, és többször is tusba tudta fogni a bajnokot. Trey az összes próbálkozása ellenére is alul maradt Eddie-vel szemben, aki a Boston Knee Party rúgásával tett pontot a mérkőzés végére. A meccs után megjelent az arénában Eric Young, akit Eddie felhívott a ringbe, de EY ezt elutasította, mondván ennek még nem most van itt az ideje.

A világbajnoki címmérkőzés után a Wrestle House első epizódjával folytatódott az adás. Rosemary meghívott egy házba pár birkózót. ami nem nagyon tetszett Taya Valkyrie-nek, és úgy döntött, hogy inkább távozna, de mikor kilépett volna az ajtón, megjelent egy látomásában Abyss és inkább maradt a többiekkel. Ekkor megjelent Tommy Dreamer, és közölte, hogy az övé a ház, és aki a Wrestle House győztese lesz, az kap egymillió dollárt. Tommy elmondta a résztvevőknek, hogy a házban csak hat hálószoba van, így Acey Romero és Crazzy Steve úgy döntöttek, hogy az udvaron felállított ringben fognak aludni. Acey és Steve megküzdöttek egymással, hogy ki aludhasson a ringben. A meccset Acey Romero nyerte.

Rohit Raju elhatározta, hogy Chris Bey csapattársa lesz, ezért felkereste TJP és Fallah Bahh párosát, és lebeszélt egy csapatmérkőzést velük.

Ace Austin elmondta Gia Miller-nek, hogy ő és Madman Fulton megfelelően akarta üdvözölni Karl Anderson-t és Luke Gallows-t, de a Good Brothers tagjai ezt úgy néz ki nem akarták, így kénytelen voltak megtámadni őket.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük ahogy tíz évvel ezelőtt a Motor City Machine Guns tagjai elhódították a csapatbajnoki címeket a Beer Money-tól.

Josh Alexander és Ethan Page csalódottak voltak amiért múlt héten elvesztették a csapatbajnoki címeiket, és visszavágót akarnak kérni a Motor City Machine Guns-tól.

Katie Forbes a telefonján megmutatta RVD-nek, hogy melyik képeket akarja megosztani a rajongókkal az este folyamán.

EC3 egy videóban elmondta, hogy amikor a tükörbe néz azt látja, hogy kudarcot vallott, annak ellenére, hogy milyen sikereket ért el korábban a szervezetnél. Annak érdekében, hogy visszaszerezze a hatalmát, el kell pusztítania a múltját.

Moose eldicsekedett Gia Miller-nek, hogy milyen lenyűgöző munkát végzett múlt héten, amikor megvédte a TNA világbajnoki címét Fallah Bahh ellen. Moose jövő héten is ad egy lehetőséget valakinek, de az nem EC3 lesz. A beszédét Heath zavarta meg, aki szerint továbbra sincs szerződése az Impact Wrestling-gel, de a TNA-vel igen. Moose ekkor elismerte, hogy habár ő kijelentette magát a TNA világbajnokának, a TNA már nem létezik mint szervezet, viszont ha már így alakult, akkor jövő héten megküzdhet ellene a világbajnoki címért. Scott D'Amore nem ment el szó nélkül Heath mellett, és megígérte neki, ha jövő héten legyőzi Moose-t, akkor Heath kap egy szerződést tőle.

Deonna Purrazzo vs. Kimber Lee
Egy hete Deonna Purazzo és Kylie Rae összeszólalkozott egymással a folyosón. A két lányt Kimber Lee és Alisha választotta szét, ezért az aktuális női bajnok úgy döntött, hogy kihívja egy mérkőzésre Kimber Lee-t. Lee rögtön nekiesett Deonna-nak a gong után, és kiosztott neki egy Hurricanrana-t, majd a bajnok el is hagyta egy rövid időre a ringet. Deonna visszament a kötelek közé, de ekkor Kimber Lee újra letámadta őt. Deonna ki tudott használni egy adódó  lehetőséget, és a Fujiwara Armbar fogásba fogta az ellenfelét. Kimber Lee ekkor kénytelen volt feladni a küzdelmet. Deonna nem sokáig ünnepelhette a győzelmét, ugyanis megjelent az arénában Jordynne Grace és megtámadta a bajnokot.

A szünetben egy rövid promo videót nézhettünk meg Brian Myers-ről, aki hamarosan megérkezik az Impact Wrestling-hez.

Cody Deaner és Cousin Jake összeszólalkozott egymással a Wreste House-ban azon, hogy melyikük horkol. A Deaners formáció tagjai megküzdöttek egymással. A meccset Cousin Jake nyerte.

Sami Callihan felkereste Ken Shamrock-ot, hogy megbeszélje vele a Slammiversary PPV-n történteket. Shamrock faképnél hagyta Sami-t, mondván most el kell mennie, és nem tudja mikor fog visszajönni.

Katie elmondta RVD-nek, hogy Sami nemrég bepróbálkozott nála. RVD ekkor közölte Callihan-nel, hogy tartsa a távolságot Katie-től. Ezt követően Katie és RVD bementek az arénába. A lány boldog volt, hogy végre újra önmaga lehet, és ezért hozott pár képet a rajongóinak. Ekkor megjelentek a képei a kivetítőn, amiket viszont Sami meghackkelt. Katie nem hitt a szemének, és dühös volt amiért Sami tönkretette a képeit.

Dez meghívta a Treehouse-be Suicide-ot, aminek Wentz kezdetben nem örült, mondván nem szereti mikor idegeneket meghív Dez a tudta nélkül. Wentz nem sokkal később már jól érezte magát Suicide társaságában.

Josh Mathews és Madison Rayne felhívták Rich Swann-t. A korábbi X-Division bajnok elmondta, hogy a hét hónapos rehabilitációját kellett kidobnia az ablakon miután Eric Young megtámadta a Slammiversary PPV-n, de jövő héten többet el fog árulni a rajongóknak az egészségügyi állapotáról.

The Good Brothers vs. Reno Scum
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol a Good Brothers csapott össze a Reno Scum-mal. A küzdelem alatt Ace Austin is tiszteletét tette az arénában, és a rámpáról nézte végig a meccset. Karl Anderson és Luke Gallows végig összhangban tudott lenni egymással, aminek meg is lett az eredménye. A Good Brothers tagjai a Magic Killer mozdulatuk után kikopogtatták Adam Thornstowe-ot. A meccs után Ace Austin elterelte Anderson és Gallows figyelmét, akiket így hátulról megtámadtak a Reno Sum tagjai, majd jött Madman Fulton, aki szintén nekiesett a a Good Brothers-nek. Fulton és Austin ezt követően már közösen próbált meg dűlőre jutni Anderson-nal és Gallows-szal, akikkel egészen az épület parkolójáig folytatták a harcot.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.