Header Ads

IMPACT! 2020. Július 21. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban információt kapunk EC3 visszatéréséről, Eddie Edwards beszél a világbajnoki cím megszerzéséről, a North tagjai kockára teszik a csapatbajnoki címeiket a Motor City Machine Guns ellen, megtudhatjuk mik a tervei a Good Brothers formációnak, Willie Mack visszavágót kér Chris Bey-től, valamint Kiera Hogan és Tasha Steelz szembenéz Neaveh és Havok párosával.

EC3 hónapokig szórakoztatta a rajongókat a sejtelmes videóival, majd egy pillanatra látható volt a Slammiversary PPV zárójelenetében. A korábbi 2x-es világbajnok visszatéréséről többet megtudhatunk a ma esti adásban.
Eddie Edwards a Slammiversary PPV-n megszerezte a világbajnoki címet egy 5-Way Elimination mérkőzés megnyerésével. Eddie a mai adásban elmondja mit jelent számára a bajnoki cím megszerezése.
Egy hosszabb távollét után Motor City Machine Guns tagjai, Alex Shelley és Chris Sabin is visszatértek a Slammiversary PPV-n. Sabin és Shelley legyőzték a Rascalz formációt, majd kihívták a North-ot egy csapatbajnoki címmérkőzésre, amire a ma este kerül sor.
A Motor City Machine Guns mellett egy másik Tag Team, a Good Brothers is feltűnt a Slammiversary PPV-n. Luke Gallows és Karl Anderson segítettek a bajbajutott Eddie Edwards-nak Ace Austin és Madman Fulton ellen. Az új csapat tagjai a mai adásban is jelen lesznek.
Chris Bey a Slammiversary gálán elhódította az X-Division bajnoki címet Willie Mack-től. Mack ma este visszavágót kér Bey-től.
Tasha Steelz és Kiera Hogan párosa már hetek óta kóstolgatják Nevaeh-t és Havok-ot. A felek az este folyamán egy Tag Team mérkőzésen néznek szembe egymással.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.