Header Ads

IMPACT! 2020. Július 18. - Slammiversary PPV - Összefoglaló

Tegnap este rendezte meg zárt kapuk közt az Impact Wrestling a Slammiversary PPV-t, amin terítékre került az összes bajnoki cím, valamint visszatért és debütált több birkózó is a szervezetnél.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Rascalz vs. Motor City Machine Guns
A Rascalz csapat nyílt kihívásával kezdődött az idei Slammiversary PPV. Dez és Wentz kihívására a korábbi csapatbajnok Motor City Machine Guns tagjai, Alex Shelley és Chris Sabin érkeztek az arénába. A két csapat már rögtön a gála első mérkőzésén magasra tette a lécet, Sabin és Shelley rögtön megmutatták, miért is birtokolhatták ők korábban a Tag Team Championship címeket. Miután Sabin és Shelley eltávolították a ringből Wentz-et, az egyedül maradt Dez-nek bevitték a befejező The Dirt Bomb mozdulatukat, és megnyerték a visszatérő mérkőzésüket.

A színfalak mögött Rosemary és Taya Valkyrie egymás után elmondták John E. Bravo-nak, hogy meg akarják nyerni a Knockouts Gauntlet mérkőzést.

Moose (c) vs Tommy Dreamer – TNA World Heavyweight Championship Old School Rules Match
Moose egy fehér színűre módosított TNA világbajnoki övvel érkezett az arénába, majd miután felkonferálta mindkettőjüket David Penzer, kezdetét vette az este első bajnoki címmérkőzése. Már a meccs elején kihasználták a felek az Old School Rules szabályoknak megengedett lehetőségeket, hamar előkerültek a székek és egyéb fegyverek a ring alól. A meccs egy adott pontján Moose belenyomta Dreamer arcát a ringben szétszór szegekbe, majd bevitte neki a Lights Out Spear mozdulatát, amivel megnyerte a mérkőzést.

Gia Miller az épület előtt várta, hogy interjút készíthessen az egyik lehetséges visszatérő birkózóval, de ehelyett Johnny Swinger érkezett meg egy fehér Jaguárral. Swinger megjegyezte, hogy az autó "Anderson" néven volt lefoglalva, majd kérte a lányt, hogy parkoljon le vele.

No. 1. Contender Knockouts Gauntlet Match
Tasha Steelz és Kylie Rae kezdték meg a mérkőzést, majd egymás után jöttek lányok Kimber Lee, Kiera Hogan, Susie, Katie Forbes, Madison Rayne, Havok, Taya Valkyrie, Alisha, Nevaeh és Rosemary sorrendeben. A küzdelem alatt John E. Bravo kétszer is megpróbált közbeavatkozni a küzdelembe, egyszer Taya-nak, egyszer pedig Rosemary-nek öltözve, de nem igazán járt szerencsével. Miután a lányok sorban kiejtették egymást, Taya, Rosemary és Kylie Rae maradtak utoljára a ringben. Rosemary Taya hibájából hagyta el a szorítót, majd Kylie Rae nekiesett Taya-nak és bevitt neki egy Destroyer-t, majd egy Super Kick-et. Kylie ezt követően kikopogtatta a korábbi női bajnokot, és megszerezte a Knockouts Championship cím kötelező kihívó jogát.

Miközben Don Callis és Josh Mathews megvitatták a lányok mérkőzését, Heath megjelent az arénában, elvett egy mikrofont az asztalukról, és felment a ringbe. Heath hallott az esti világbajnoki mérkőzésről, aminek szeretne az egyik résztvevője lenni. Ezt Rohit Raju nem hallgatta tovább, bejött az arénába, és közölte Heath-el, ha esélyt akar a világbajnoki címre, akkor sorba kell állnia. Rohit ezt követően megtámadta Heath-et, aki erre egy Reverse DDT-vel válaszolt az indiainak.

Willie Mack (c) vs. Chris Bey - X-Division Championship Match
A gála második címmérkőzését Willie Mack és Chris Bey vívta egymással. Mack kezdte magabiztosabban a küzdelmet, majd Bey szépen lassan elkezdte felépíteni a meccset, amin felül tudott kerekedni a bajnokon. A meccs egy adott pontján bevitte Willie-nak a Johnny Swinger által használt Swinging Neckbreaker mozdulatot, majd a jött egy Canadian Destroyer. Erre Mack még tudott válaszolni egy Stunner-rel, majd felmászott a ring sarkába, hogy ráugorjon az ellenfelére. Mack elhibázta az ugrást, amit Bey kihasznált, és egy hatalmas Cutter után két vállra fektette Willie-t, aki már nem tudott kijönni a tusból. Ezzel Chris Bey lett a szervezet új X-Division bajnoka.

Heath a színfalak mögött összetalálkozott régi csapattársával, Rhino-val. A baráti találkozót Scott D'Amore zavarta meg, aki örült, hogy látja Heath-et, de megkérte, hogy hagyja el az arénát, mivel a vírushelyzet miatt csak a cég dolgozói lehetnek az épületben. Rhino-nak nem tetszett a kialakult helyzet, és próbálta megnyugtatni barátját, hogy megoldják ezt a dolgot.

The North (c) vs. Sami Callihan & Ken Shamrock - Impact World Tag Team Championships Match
A csapatbajnoki címmérkőzés elején már látni lehetett, hogy Ken Shamrock és Sami Callihan nem igazán találták a közös hangot, és ez a küzdelem alatt sem változott. Sami és Shamrock hiába tudták felvenni a versenyt Ethan Page és Josh Alexander párosával, amikor össze kellett volna dolgozniuk, akkor mindig történt valami. Ezt a North tagjai kihasználták, és előbb eltávolították a ringből Callihan-t, majd bevitték Shamrock-nak a Northern Assault befejező mozdulatukat, amivel meg is nyerték a küzdelmet. A meccs után Page és Alexander még szóltak pár szót a sikereikről, amit a Motor City Machine Guns tagjai szakítottak félbe. Alex Shelley és Chris Sabin kihívták egy címmérkőzésre a North-ot, ami majd a következő adásban kerül megrendezésre.

Gia Miller megpróbált készíteni egy interjút a Good Brothers tagjaival, de helyettük Rich Swann nyitott neki ajtót. A korábbi X-Division bajnok elmondta, hogy amint felépül a sérüléséből, célba fogja venni a világbajnoki címet.

Jordynne Grace (c) vs. Deonna Purrazzo - Impact Knockouts Championship Match
Deonna Purrazzo alig, hogy megérkezett pár hete az Impact Wrestling-hez, máris egy Knockouts Championship címmérkőzésen találta magát. A két lány elképesztő küzdelmet vívott egymással. Deonna többször is megszorongatta az ellenfelét, de a bajnok nem adta csak úgy oda a győzelmet az új lánynak. Jordynne hiába jött ki többször is a Virtuosa fogásaiból, végül a mérkőzés egy adott pontján kénytelen volt feladni a meccset. Ezzel Deonna Purrazzo lett a szervezet új Knockouts Champion-ja.

A szünetben Don Callis és Josh Mathews bejelentették, hogy az idei Bound for Glory PPV-t október 24-én rendezi majd az Impact Wreslting.

Ace Austin vs. Trey vs. Eddie Edwards vs. A Mystery Opponent - Impact World Championship Match
Elérkeztünk a gála főmérkőzéséhez. Miután Ace Austin, Trey és Eddie Edwards beléptek a ringbe, már csak a titokzatos negyedik személy hiányzott a kötelek közül. Ekkor felcsendült Rich Swann bevonuló zenéje, aki megérkezett az arénába negyedikként. Mielőtt a négy birkózó egymásnak esett volna, még egy személy megjelent az arénában, aki nem más volt mint Eric Young. A korábbi világbajnok bejelentette, hogy ő is részt fog venni az így Five-Way Elemination világbajnoki címmérkőzésen. A meccs első vesztese Trey volt, akit EY kopogtatott ki, őt azonban nem sokkal később már Swann fektette két vállra. Miután Young kiszállt a küzdelemből, egy székkel nekiesett Rich Swann sérült lábának, amivel meg is pecsételte a korábbi X-Division bajnok további sorsát. Ace Austin a fájdalmakkal küzdő Swann-t már könnyedén ki tudta ejteni, miután bevitte neki a Fold mozdulatát. A mérkőzés utolsó két résztvevője Ace Austin és Eddie Edwards voltak. Eddie először bevitt egy Boston Knee Party-t az ellenfelének, amire Austin egy Fold-dal válaszolt. Ezt követően Eddie még egy Boston Knee Party rúgással a földre küldte Austin-t, majd bevitt neki egy Die Hard-ot, amivel meg is nyerte a mérkőzést. Ezzel Eddie Edwards immáron 2x-es világbajnoknak mondhatja magát. A meccs után Madman Fulton és Ace Austin megtámadta Eddie-t, akinek a Good Brothers tagjai, Luke Gallows és Karl Anderson érkeztek a segítségére.

Az adás végén megtörtént amire a rajongók hónapok óta vártak. EC3 a rengeteg sejtelmes videója után, végre visszatért az Impact Wrestling-hez. A korábbi kétszeres világbajnok csak egy pillanatra mutatta meg magát, vele először majd a jövő heti IMPACT! adásban találkozhatnak a nézők.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.