Header Ads

IMPACT! 2020. Április 28. - Rebellion 2. rész - Összefoglaló

Az eheti Rebellion IMPACT! adás második részében láthattunk egy négyemberes mérkőzést az X-Division részlegtől, Joseph Ryan kihívta Cousin Jake-et, Rosemary és Havok megküzdött egymással egy Full Metal Mayhem mérkőzésen, valamint megtudhattuk mi lett a világbajnoki cím sorsa.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Suicide vs. Trey vs. Chris Bey vs. Rohit Raju
Egy négy emberes X-Division mérkőzéssel kezdődött a Rebellion adás második része, ahol Suicide, Trey, Chris Bey és Rohit Raju nézett szembe egymással. A meccs elején Suicide és Trey a ring sarkából nézte, ahogy Rohit és Chris egymásnak feszültek, majd szép lassan ők is becsatlakoztak a küzdelembe. Trey a meccs egy adott pontján páros térddel ráugrott Suicide-ra, amit Rohit Raju ki akart használni. Előbb kilökte Trey-t a ringből, majd két vállra fektette Suicide-ot. Ekkor azonban Chris Bey közbe avatkozott, és egy rúgás után kikopogtatta az indiai birkózót, amivel megnyerte a nyitómérkőzést.

Josh Mathwes a mérkőzés után elmondta, hogy a Knockouts, és a világbajnoki címmérkőzést elhalasztotta a vezetőség, majd egy korábbi videóhívásból megtudhattuk, hogy mit üzent Tessa Blanchard a rajongóknak. Tessa először bocsánatot kért, amiért a kialakult helyzet miatt otthon maradt, majd megjegyezte, hogy hamarosan vissza fog térni, és kockára fogja tenni a világbajnoki címét Eddie Edwards és Michael Elgin ellen. A beszédét Ric Flair elhíresült mondatával zárta, "To be the man, you gotta beat the man, even when that man is a woman." Miszerint ha férfi vagy, le kell győznöd a férfit akkor is ha az a férfi egy nő.

Joseph P. Ryan vs. Cousin Jake
A CancelCulture és a Deaners viszályával folytatódott az adás. Joseph Ryan Cody Deaner után most kihívta egy mérkőzésre Cousin Jake-et, akivel végig kiélezett küzdelmet vívott. A két birkózó a ring mellett, és a kötelek között is egyaránt egymásnak estek, végül Ryan a Sweet Tooth Music mozdulatával a földre küldte Jake-et. Jake ekkor még ki tudott jönni a tusból, de Ryan még egyszer két vállra fektette, és a kötélbe kapaszkodva legyőzte az ellenfelét.

A bárban Rosemary és Taya Valkyrie videóhívásban beszélt egymással. Rosemary sajnálja, hogy Taya nem lehet ott az este folyamán. Taya megígérte a barátnőjének, ha legyőzi Havok-ot, akkor elviszi Vegas-ba, és megünnepli vele a győzelmét.

Havok vs. Rosemary - Full Metal Mayhem Match
Rosemary egy tűzőgéppel esett neki először Havok-nak, majd egy lánccal kezdte el fojtogatni az ellenfelét. Havok miután kiszabadította magát, a rámpán bevitt egy Samoan Drop-ot Rosemary-nek. Ekkor megjelent az arénában Nevaeh, aki egy darabig figyelemmel kísérte a két lány küzdelmét. Miután mindketten visszatértek a kötelek közé, Havok rádobta Rosemary-t a ringben felállított székekre. Rosemary válaszként leütötte Havok-ot egy vascsővel, ami után ő már nem tudta folytatni a mérkőzést.

A szünetben Gia Miller meginterjúvolta az új X-Division bajnokot. Willie Mack megtiszteltetésnek érzi, hogy megnyerte ezt a címet, amit előtte olyan nevek birtokoltak mint AJ Styles, Samoa Joe, Christopher Daniels és Chris Sabin. A beszédét Johnny Swinger zavarta meg, aki meg akar küzdeni Mack-kel.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük, ahogy Rich Swann megvédte az X-Division bajnoki címét Sami Callihan ellen a tavalyi Rebellion PPV-n.

Michael Elgin érkezett az arénába, aki egy évvel ezelőtt, a Rebellion PPV-n debütált az Impact Wrestling-nél. Big Mike mikrofont ragadott, és  kijelentette, hogy ő lesz a szervezet következő világbajnoka, és felhívta a ringbe Dave Penzer-t, hogy konferálja fel őt. Penzer ezt kénytelen volt megtenni, ekkor azonban elsötétült az aréna, és megérkezett Moose, derekán a TNA World Heavyweight Championship övvel. Elgin nem értette, miért viseli Moose a korábbi bajnoki övet. Moose szerint jogosan van nála a cím, mivel az elmúlt időszakban számos korábbi TNA-s birkózót maga mögé utasított. Elgin ekkor kijelentette, hogy le akarja győzni Moose-t, de felcsendült Hernandez bevonuló zenéje. Hernandez nem akart kimaradni a két férfi küzdelméből, így ő is becsatlakozott harmadiknak a mérkőzésbe.

Michael Elgin vs. Moose vs. Hernandez - "TNA World Heavyweight Championship Match"
Big Mike egymás után osztotta ki az Elgin Bomb-okat Moose-nak és Hernandez-nek, amivel közel került a győzelemhez. Moose azonban ezt nem hagyta, és kihúzta a bírót a ringből. Elgin ekkor leütötte a bírót, így egy másik játékvezetőnek is be kellett jönne az arénába, viszont ő sem sokáig tudott talpon maradni, mivel Hernandez ringből való kiugrásából ő is kapott. Hernandez végül vissza ment a bíróval és Moose-al a kötelek közé, de itt Moose kiosztott neki egy No Jackhammer Needed Spear-t, amivel megnyerte a mérkőzést. A meccs után Moose felkonferáltatta magát David Penzer-rel, mint az új TNA nehézsúlyú világbajnok.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.