Header Ads

The Undertaker utolsó meccsének lehettünk szemtanúi?

Egyre nagyobb a valószínűsége, hogy most láthattuk utoljára The Undertakert a WWE ringjében, bár tudjuk hogy a pankráció világában a visszavonulások sohasem véglegesek néhány kivételtől eltekintve.
(Fotó: WWE)
The Undertaker a WrestleMania 36 szombati főmérkőzésében AJ Styles ellen mérkőzött meg Orlando külterületében egy Boneyard mérkőzésen. A Deadman ezen a meccsen visszatért egy korábbi karakteréhez az American Bad Asshez, amelyet utoljára 2004-ben láthattak a rajongók.

A Wrestling Observer szerkesztője a legutóbbi rádiós adásukban elmondta, hogy Undertaker erősen hangoztatta azt, hogy be akarja fejezni. Dave Meltzer hozzátette: az 55 esztendős pankrátor jó száj ízzel akart visszavonulni, hiszen az utóbbi időben több rossz meccse is volt. A szombati meccsen, amely egy akciófilm jelenethez volt hasonlítható addig szerkesztettek, hogy Undertaker jól nézzen ki abban.

Taker az utóbbi időben több sérüléssel is bajlódott, ráadásul csípőprotézist is kapott, amely limitálja a ringbeli képességeit. Ilyen műtétet hajtottak végre anno Hulk Hoganen és Roddy Piperen is, akik ezután már sohasem voltak olyanok a szorítóban, mint korábban. A Phenom tavalyi, Goldberg elleni meccsét is sok kritika érte, bár ott inkább Billt szedték szét a rajongók.


A WWE ezzel egy időben bejelentette, hogy érkezik az Undertaker: The Last Ride című sorozat, amely Mark Calawayt hivatott bemutatni eddig sohasem látott formában. Ezekben az epizódokban a cég eltekint a karakter misztikus megjelenítésétől, így a sérülések, a meccsre való felkészülések és a visszavonulás is szóba kerül. A dokumentumfilm első részét a WrestleMania 36 után mutatták be a WWE Networkön.

Undertaker később az Instagramján osztott meg egy sejtelmes bejegyzést, amely arra utalhat, hogy befejezte.

Undertaker (@undertaker) által megosztott bejegyzés,

(Forrás: WrestlingNews)

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.