Header Ads

Ronda Rousey hálátlan rajongókról beszél a legújabb interjújában

Ronda Rouseyt már egy éve nem láthattuk a WWE-ben, amelynek más oka is van azontúl, hogy a családjával szeretne lenni.
(Fotó: WWE)
A korábbi UFC harcos számtalan sikere után 2018-ban érkezett meg a WWE-be, ahol először rendkívül sikeresnek tűnt. Azon a nyáron Alexa Blisst legyőzve RAW Női Bajnokká vált, de a hét hónapos uralkodása alatt sok kritika érte. A WrestleMania 36-on Becky Lynch volt a trónfosztója, aki azóta is birtokolja a címet.

Ronda Rousey a Wild Ride!-nak adott interjújában megerősítette, hogy teljes időben már biztosan nem tér vissza a WWE-be. Mindezt azzal indokolja, hogy amikor full-timeban a cég alkalmazottja volt hetente csak másfél napot lehetett otthon, a hét többi napját az utazással és a szerepléssel töltötte el. Ugyanakkor szerinte ez az egy esztendő a végére a WWE Univerzum miatt nem igazán érte meg neki. Rousey az interjúja ezen szakaszában nem éppen irodalmi kifejezéseket használt, de ezeket némi finomítással közöljük.

Feltettem magamnak a kérdést. Miért is csinálom ha nem tölthetem el a maradék időmet és energiámat a családommal, ehelyett mindezt az átkozott és hálátlan rajongókkal töltöm? Szeretek előadni és a lányokat is szeretem, de a nap végén úgy voltam vele, hogy kapják be ezek a rajongók. A családom szeret és elismer engem, így az energiámat rájuk áldozom.

Hozzátette: szeretett a WWE-nél lenni, de a jövőben csak rész munkaidőben térhet vissza.

(Forrás: WrestleZone)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.