Header Ads

Roman Reigns nevét tilos megemlíteni a WWE adásain

A WWE kommentátorai és pankrátorai nem említhetik meg Roman Reigns nevét a szervezet heti adásain. Vince McMahon határozatlan időre hozta meg a döntést.
Roman Reigns – (Fotó: WWE)
A Wrestling Observer szerkesztője, Dave Meltzer úgy tudja, hogy Roman Reigns nevét tilos megemlíteni a WWE heti adásain. Ez vezetett ahhoz, hogy a WrestleMania 36-on és azt megelőző SmackDownon nem beszéltek arról hogyan került ki a Goldberg elleni Universal Bajnoki meccsből.

Ez azért érdekes, mert a WrestleMania 36 előtt Triple H azt mondta, hogy még a SmackDownon bejelentik Roman Reigns távollétét. The Game hozzátette: különleges történettel készülnek. A tervet Vince McMahon az utolsó pillanatban megváltoztatta és a hallgatás mellett döntött.

Roman Reigns a koronavírus miatt hagyta ki az év legnagyobb pankrációs eseményét, ugyanis attól tartott, hogy a fertőzés valamilyen formában bekerül a Performance Centerbe. A négyszeres világbajnok az Instagramján kiemelte, hogy a családja védelmének érdekében határozott így. Egyelőre nem ismert a visszatérésnek az időpontja.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.