Header Ads

Roman Reigns: Nem tudjátok a teljes történetet...

Roman Reigns egy Instagram videóban erősítette meg, hogy kihagyja a WrestleMania 36-ot. Mint ismert a pankrátor a koronavírus veszélyeztetettek közé tartozik, hiszen a leukémiája miatt gyengébb az immunrendszere. Reigns ugyan tavaly visszatérhetett, de a betegsége nem tűnt el, csupán vissza szorult.
(Fotó: WWE)
A cikk még az eheti SmackDown előtt készült, így nem tartalmaz Spoilert az adással kapcsolatban.

Roman Reigns megerősítette a pletykákat, hogy kihagyja a WrestleMania 36-ot majd érdekes párhuzamot vett az elmúlt évekkel.

– Ez az egész helyzet vicces, mert az emberek évekig azt akarták, hogy ne vegyek részt a WrestleManián. Sok olyan utálom volt, aki nem akarta, hogy ott legyek, de amikor arról döntöttem, hogy a családom érdekében kihagyom, akkor gyávának és kislánynak neveznek. Nem tudjátok a teljes történetet, csak azt tudjátok, amit magatok gondoltok. Nem tudjátok mi történik az életemben, mint ahogy azt sem, hogy együtt élek az idős családommal – fogalmazott a négyszeres világbajnok.

Reigns sajnálja a rajongóit, hogy nem láthatják őt az idei WrestleManián, de egy fontos döntést kellett meghoznia maga és a családja miatt.

(Forrás: WrestlingNews)

1 megjegyzés:

  1. Jól tette Reigns, az egézség fontosabb meg családja, meg mindenkinek fontosabb a családja mint munka, ha jó, ha nem a munkája neki meg különösen vigyázni kell!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.