Header Ads

Rendkívüli: Pozitív lett a koronavírus tesztje a WWE egyik alkalmazottjának

Az Amerikai Egyesült Államokban az utóbbi hetekben elszabadult a koronavírus, a legfrissebb adatok szerint eddig a világon a legtöbben ebben az országban haltak meg a járványban. Gyakorlatilag elkerülhetetlen volt az, hogy a WWE nagy létszámú gárdájából valaki ne érintkezzen a fertőzéssel.
A WWE főhadiszállása Stamfordban – (Fotó: WWE)
Szombaton este több amerikai wrestling oldal is arról értesült, hogy egy alkalmazottnak pozitív lett a koronavírus tesztje a WWE-ben. Az hamar bizonyossá vált, hogy nem pankrátorról van szó, de állítólag a képernyőn szerepelni szokott ez az illető. Később a szervezet hivatalosan is megerősítette a hírt és egy közleményt juttatott el a PWInsiderhez és a Pro Wrestling Sheethez, de az munkatársuk nevét nem hozták nyilvánosságra. A közlésből kiderült, hogy az illető március 26-a óta nem került kapcsolatba senkivel sem a cégnél. A fertőzött személy egyébként már jól van és felépülhet.

A PWInsider megerősítette, hogy a fertőzött nem volt ott az eheti SmackDown felvételein, de a WrestleMania 36-on dolgozott amelynek felvételeivel még március 26-án végeztek.

(Forrás: PWInsider)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.