Header Ads

Moxley: Inkább dolgoznék a McDonaldsban, minthogy tagja legyek WWE írói csapatának

Az AEW jelenlegi világbajnokát a Wrestling Observer Rádióba hívták meg, ahol elárulta, hogy mi zajlik a WWE színfalai mögött, amikor az adások összerakásáról van szó.
Triple H és Dean Ambrose a Rawn – (Fotó: WWE)
Jon Moxley még 2019 tavaszán hagyta el a WWE-t, ahol Dean Ambrose néven birkózott. A Double or Nothingon debütált az All Elite Wrestlingben, ahol idén világbajnok lett Chris Jericho-t legyőzve. A Wrestling Observer legutóbbi műsorában szótejtett a jövőről is. Moxley kiemelte, hogy szeretné majd kipróbálni magát a színfalak mögötti munkában, de hangsúlyozta, hogy produceri feladatokat soha sem látna el a WWE-ben.

Ha most nem birkózhatnék, akkor kipróbálnám magam producerként, edzőként vagy valami hasonló szerepkörben. Ugyanakkor sohasem lennék producer a WWE-ben, inkább dolgoznék a McDonaldsban. Amikor hálátlan munkáról beszélünk akkor ez az, de példaként említhetem a WWE írói csapatát is. Inkább dolgoznék egy autós kiszolgálóban a nyári forróságban, mint hogy a WWE kreatív csapatának a tagja legyek. Milyen borzasztó munka. Vársz Vince McMahonre, megírod a showt majd megérkezik, összegyűri a papírt és kukába dobja. Leordítanak és úgy kezelnek mint egy idiótát. El sem tudom képzelni, hogy milyen frusztráló munka lehet. De a WWE-n kívüli világban szívesen lennék tagja valamelyik kreatív csapatnak, ha már nem birkózhatok tovább.

Ezzel együtt Moxley sokkal felszabadultabb az AEW-ban, ahol nincs megkötve a keze, hiszen egy bizonyos határokon belül de szabadon dolgozhat, nem mellesleg top sztárként kezelik. Évek óta erre vágyott.

(Forrás: WWFOldSchool

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.