Header Ads

IMPACT! 2020. Március 31. - One Night Only: TNA - Összefoglaló

A rajongói kéréseknek eleget téve az Impact Wrestling vissza hozta egy estére TNA-t. Az adásban Chase Stevens kiállt Hernandez ellen, Suicide és Manik megküzdött Johnny Swinger és Kid Kash párosával, beszédet mondott Scott Steiner, valamint Rhino szembenézett Madman Fulton-nal.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Egy rövid de annál tartalmasabb előzetes után Scott D'Amore és David Penzer köszöntötte a kommentátor asztal mögül a nézőket.

Chase Stevens vs. Hernandez
Az adás első mérkőzését a korábbi 3x-os csapatbajnok Chase Stevens és az eredeti LAX formációból jól ismert Hernandez vívta egymással. Hernandez elképesztő formában tért vissza, és bár Stevens végre hajtott rajt egy óriási Superplexet, ő ez után is kijött a tusból. Hernandez válaszként kiosztott egy Border Toss-t Stevens-nek, amivel meg is nyerte a nyitómérkőzést.

A szünetben megnézhettünk egy videó összeállítást a Knockouts divízióról, ami átütő sikereket ért el a régmúltban. Ezzel kapcsolatban Jimmy Jacobs beszélgetett Gail Kim-mel, aki a mai napig részt vesz a női részleg munkálataiban, igaz már csak a színfalak mögött.

A következő videó összeállításban az X-Divsion részlegbe kaptunk betekintést, amiről a jelenlegi bajnok, Ace Austin mondta el a véleményét Jimmy Jacobs-nak.

Kid Kash & Johnny Swinger vs. Manik & Suicide
Egy csapatmérkőzéssel folytatódott az adás, ahol Kid Kash és Johnny Swinger kiálltak a két korábbi X-Divsion bajnok Manik és Suicide párosa ellen. Manik és Swinger kezdték a meccset. Swinger és Kash mindent elkövettek, hogy Manik ne tudjon pacsizni Suicide-dal. Manik helyt tudott állni egyedül is, de amikor sor került a cserére, Suicide-dal közösen már könnyebb dolga volt. Manik ráugrott a ring sarkából Kash-re, akire ez után Suicide még ugrott egy Swanton Bomb-ot. Ezzel ezt a küzdelmet Suicide és Manik párosa nyerte.

A szünetben megkérdezték az aktuális roster tagjait a King of the Mountain meccstípus szabályairól. Sokan zavarba jöttek, de Willie Mack felkészülten válaszolt a kérdésekre.

A videó után Scott Steiner érkezett az arénába. A legendás birkózó elmondta, hogy nincs kibékülve a modern kor közösségi médiájával, majd egy kis matematikai számítást is belecsempészett a beszédébe, amiből megtudhattuk az esélyeit ha a kötelek közé lép. A mondandójában Joseph Ryan szakította félbe, aki elmondta Stiner-nek, hogy fel kellene hagynia a múltjával, és kérte tőle, hogy csatlakozzon a CancelCulture formációhoz. Steiner ezt elutasította, és kihajította a ringből Ryan-t, majd hozzá tette, hogy Joey és a hozzá hasonló hópelyhek megcsókolhatják a hátsóját.

Steiner szegmense után Raven bemutatta a Clockwork Orange House Of Fun meccstípust, ahol az aréna tele van fegyverekkel, amikkel meg kell sebesíteni az ellenfelet.

Rhino vs. Madman Fulton
Elérkeztünk a speciális adás főmérkőzéséhez, ahol Rhino nézett szembe Madman Fulton-nal. A két birkózó küzdelme rövid időn belül DQ-val véget ért, ugyanis mikor Rhino be akart vinni egy Gore-t Fulton-nak, besiettek az arénába a Crist testvérek, és megtámadták a korábbi világbajnokot. Rhino-nak Tommy Dreamer sietett a segítségére, de még így sem tudtak mit kezdeni a túlerőben lévő oVe-vel szemben. Ekkor elsötétült az aréna, és megjelent Raven egy bambuszbottal. Raven leütötte az oVe tagjait, majd felhúzta a földről Tommy Dreamer-t. A két hardcore legenda megölelte egymást, de Raven meggondolta magát, és leütötte Dreamer-t. Raven elhagyta az arénát, így az oVe újra megtámadta Tommy Dreamer-t, ekkor azonban a TNA rostere besietett az arénába, és mint a régi szép időkben mindenki egymásnak esett a ringben. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.